Dámská jízda v multikině CineStar – Anna Karenina

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left]Cestovní kancelář CineStar vás zve do Ruska.

 

Večerů v ryze dámské společnosti není nikdy dost a mít z čeho vybírat je k nezaplacení. Ovšem nebude si moci zvolit, jaký film vás čeká, ale kde se speciální promítání bude konat. K Cinema City se totiž připojilo CineStar s velmi obdobnou akcí. Ve stejný den, tedy 4. prosince (až na výjimku Cinema City VŠ Brno 5. 12.) si budete moci téměř ve všech multikinech CineStar vychutnat dramatický příběh Anna Karenina. Krásné dobové kostýmy, velká láska, povinnosti, skvělí herci a bohatý doprovodný program, to jsou ingredience večera, na který se jen tak nezapomíná.

 

[singlepic id=2935 w=320 h=240 float=right]

Co: Dámská jízda s filmem Anna Karenina

 

Kdy: 4. prosince 2012 od 18:30

Kde: CineStar – Liberec


Kdy: 4. prosince 2012 od 17:30

Kde: CineStar – Mladá Boleslav


Kdy: 4. prosince 2012 od 19:00

Kde: CineStar – Plzeň


Kdy: 4. prosince 2012 od 18:30

Kde: CineStar – Praha – Černý Most


Kdy: 4. prosince 2012 od 18:30

Kde: CineStar – Praha – Anděl


Kdy: 4. prosince 2012 od 19:00

Kde: CineStar – Hradec Králové


Kdy: 4. prosince 2012 od 19:00

Kde: CineStar – Pardubice


Kdy: 4. prosince 2012 od 18:00

Kde: CineStar – Jihlava


Kdy: 4. prosince 2012 od 17:30

Kde: CineStar – České Budějovice


Kdy: 4. prosince 2012 od 17:00

Kde: CineStar – Ostrava


Kdy: 4. prosince 2012 od 17:30

Kde: CineStar – Olomouc

 

Podrobnosti: CineStar

 

[singlepic id=2412 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Anna Karenina:

Anna Karenina režiséra Joea Wrighta je odvážnou a pompézní vizí epického milostného příběhu, který podle nesmrtelného románu Lva Nikolajeviče Tolstého poutavě adaptoval držitel ceny Akademie Tom Stoppard (Zamilovaný Shakespeare). Na tomto filmu režisér spolupracoval s držiteli nominace na ceny Akademie, herečkou Keirou Knightley a producenty Timem Bevanem, Ericem Fellnerem a Paulem Websterem už potřetí. Předchozí spolupráce přinesla kasovní trháky Pýcha a předsudek a Pokání.

Do filmového štábu patří také kameraman Seamus McGarvey (The Avengers), na Oscara třikrát nominovaná výtvarnice Sarah Greenwood (Sherlock Holmes), střihačka Melanie Ann Oliver (Jana Eyrová), maskérka Ivana Primorac (Hanna), držitel Oscara, hudební skladatel Dario Marianelli (Pokání), a na cenu Akademie dvakrát nominovaná kostýmní výtvarnice Jacqueline Durran (Pýcha a předsudek).

Nadčasový příběh ukazuje sílu lásky, která prochází celým srdcem, v kulisách hýřivé a nestřídmé společnosti, jakou je carské Rusko. Píše se rok 1874. Vitální a krásná Anna Karenina (Keira Knightley) má vše, o čem sní všechny její současnice – je ženou Karenina (Jude Law), vysoce postaveného vládního úředníka, kterému porodila syna, a její společenské postavení v Petrohradě těžko může být vyšší. Poté, co dostane dopis od svého záletného bratra Oblonského (Matthew Macfadyen), ve kterém ji žádá, aby mu přijela pomoci zachránit jeho manželství s Dolly (Kelly MacDonald), odjíždí Anna do Moskvy. Na cestě se Anna seznámí s hraběnkou Vronskou (Olivia Williams), na kterou na nádraží čeká její syn, elegantní důstojník jezdectva Vronský (Aaron Taylor-Johnson). Při seznámení Anny a Vronského to vzájemně zajiskří a cit se rozhoří.

V moskevské domácnosti Oblonských je tou dobou hostem Oblonského nejlepší přítel Levin (Domhnall Gleeson), citlivý a soucitný statkář, který je zamilovaný do mladší sestry Dolly, Kitty (Alicia Vikander). Když ji ale požádá o ruku, Kitty poblázněná Vronským, ho odmítne. Zdrcený Levin se vrací na svůj statek Pokrovskoe a vrhá se do práce na farmě. Kitty sama však skončí se zlomeným srdcem, když má na plese Vronský oči jen pro Annu, která zájem mladšího muže opětuje.

Anna se snaží získat zpět svou ztracenou rovnováhu a ujíždí domů do Petrohradu, kde ji však Vronský dostihne. Přestože se Anna pokouší obnovit rodinnou rutinu, myšlenkami je u Vronského. Následuje vášnivá aféra, která v petrohradské společnosti způsobí skandál. Karenin se ocitá v neudržitelné pozici a je donucen dát své ženě ultimátum. Ve snaze dosáhnout štěstí učiní Anna rozhodnutí, které popíchne pokryteckou společnost, rozhodnutí s romantickými a tragickými následky, které dramaticky změní ji i životy všech kolem ní.

Režie: Joe Wright

Hrají: Jude Law, Kelly Macdonald, Matthew MacFadyen, Domhnall Gleeson, Aaron Taylor-Johnson, Holliday Grainger, Keira Knightley, Emily Watson, Ruth Wilson, Michelle Dockery, Olivia Williams, Shirley Henderson, Alicia Vikander, Thomas Howes, Bill Skarsgård, Alexandra Roach, Henry Lloyd-Hughes, Eros Vlahos, Raphaël Personnaz, Hera Hilmar, Edward Lewis French, David Wilmot, Luke Newberry, Greg Bennett, Tannishtha Chatterjee, Emerald Fennell

Premiera v ČR: 6. 12. 2012 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací