Šlapadla, piknik, červený koberec a slavnostní premiéra Nikdy neříkej nikdy

Tomáš Maštalír a Lenka Krobotová zavzpomínali na natáčení.

Romantická komedie Nikdy neříkej nikdy se českému publiku představila netradičně, a to nejen večerní slavnostní premiérou, ale i odpoledním piknikem na břehu Vltavy. Na netradiční místo dorazila delegace stylově, a to na šlapadlech.

Tereza Kostková, Lenka Krobotová, Hana Holišová a dětští herci absolvovali platbu na šlapadlech a výstup na molo, které se pod tíhou fotografů a novinářů nebezpečně naklánělo. Všichni ale vystoupili z plavidel suchou nohou a zamířili na tiskovou konferenci s následným piknikem v trávě. Na místo s malým zpožděním doběhl i slovenský herec Tomáš Maštalír. Jak to na tiskové konferenci/pikniku vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Večerní slavnostní premiéra snímku Nikdy neříkej nikdy se konala v centru Prahy, kde na členy delegace čekal červený koberec a povinné pózování před fotostěnou. Vedle již zmíněných herců a hereček se početná skupina rozrostla především o tvůrce v čele s režisérem Branislavem Mišíkem. Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Herec Tomáš Maštalír a Lenka Krobotová si s námi o natáčení filmu Nikdy neříkej nikdy popovídali. Lenka Krobotová vzpomínala především na cestu do Afriky, kam v rámci dotáček vycestovala. Tomáš Maštalír ve snímku ztvárňuje arboristu Petra, proto musel obléknout postroj a vyrazit do výšek. Celé rozhovory najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací