Půlnoční premiéra filmu Muž z oceli v Cinema City, IMAX, 4DX, Golden Apple Cinema a Premiere Cinemas

[singlepic id=2625 w=120 h=120 float=left]Prožijte noční dobrodružství se Supermanem.

Superman nám během své filmové slávy ukázal již mnoho tváří. Již 20. června 2013 do kin vstoupí představa neohroženého mimozemského sirotka z hlavy režiséra  Zacka Snydera s Henrym Cavillem v hlavní roli. Muž z oceli samozřejmě nemůže do českých kin vstoupit jen tak obyčejnou cestou, ale prostřednictvím půlnoční premiéry. Již dnes je známo, že projekce pod rouškou tmy se uskuteční v noci z 19. na 20. června 2013 v multikinech Cinema City, sálech IMAX i 4DX, Golden Apple Cinema a Premiere Cinemas.

 

Co: Půlnoční premiéra Muž z oceli[singlepic id=4571 w=250 h=200 float=right]

Kdy: v noci z 19. na 20. června 2013

Kde: Cinema City, IMAX, 4DX

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: Cinema City


 

Co: Půlnoční premiéra Muž z oceli[singlepic id=4572 w=250 h=200 float=right]

Kdy: v noci z 19. na 20. června 2013

Kde: Golden Apple Cinema

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: GAC


Co: Půlnoční premiéra Muž z oceli[singlepic id=4590 w=250 h=200 float=right]

Kdy: v noci z 19. na 20. června 2013

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: Premiere Cinemas

 

[singlepic id=2949 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Muž z oceli:

Film „Muž z oceli“, produkovaný společnostmi Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures a režírovaný Zackem Snyderem („300“, „Strážci – Watchmen“), divákům nabídne Henryho Cavilla („Válka bohů“, TV seriál „Tudorovci“) v roli Clarka Kenta / Supermana. Ve filmu dále hrají trojnásobná držitelka nominace na Oskara Amy Adams („Fighter“) roli novinářky z Daily Planet jménem Loins Lane, nebo na Oskara nominovaný Laurence Fishburne („Tina Turner“) jako její šéfredaktor. Adoptivní rodiče hlavní hrdinky, Marthu a Jonathana Kentovy, ztvárnili držitelka nominace na Oskara Diane Lane („Nevěrná“) a držitel Oskara Kevin Costner („Tanec s vlky“).

Protivníky superhrdiny jsou dva přeživší Kryptoňané, zločinný Generál Zod, ztvárněný držitelem nominace na Oskara Michaelem Shannonem („Nouzový východ“), a Faora, Zodova zlá partnerka, představovaná Antje Traue. Ze Supermanovy rodné planety Krypton dále pocházejí i jeho matka Lara Lor-Van, kterou hraje Ayelet Zurer („Andělé a démoni“), a jeho otec Jor-El, ztvárněný držitelem Oskara Russellem Crowem („Gladiátor“). V dalších rolích se ve filmů objeví též Harry Lemix v roli amerického generála Swanwicka, Christopher Meloni v roli plukovníka Hardyho, a Richard Schiff v roli doktora Emila Hamiltona.

Producenty filmu „Muž z oceli“ jsou Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas a Deborah Snyder. Autorem námětu podle komiksů publikovaných nakladatelstvím DC Comics je David Goyer a Christopher Nolan, scénář napsal David Nolan. Supermana vytvořili Jerry Siegel a Joe Shuster. Thomas Tull, Llloyd Phillips a Jon Peters jsou výkonnými producenty. Součástí Snyderova kreativního týmu je kameraman Amir Mokri („Transformers 3“), autor scény Alex McDowell („Strážci – Watchmen“), autor střihu David Brenner („Piráti z Karibiku – Na vlnách podivna“), autor kostýmů a několikanásobný držitel Oskara za kostýmy James Acheson („Restoration“, filmy o Spidermanovi) a autor kostýmů Michael Wilkinson („Twilight sága: Rozbřesk – 1. část a 2. část“, „Watchmen – Strážci“, „300“).

Režie: Zack Snyder

Hrají: Michael Kelly, Russell Crowe, Amy Adams, Michael Shannon, Henry Cavill, Diane Lane, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Christopher Meloni, Jadin Gould, Ayelet Zurer, Antje Traue, Tahmoh Penikett, David Paetkau, Richard Schiff

Premiera v ČR: 20. 6. 2013 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací