Oslava celosvětového Šmoulího dne proběhla i u nás

[singlepic id=4609 w=120 h=120 float=left]Šmoulové obsadili i Karlův most.

 

V sobotu 22. června 2013 se celý svět ponořil do modrého opojení. Ptáte se proč? Jak jsme vás již informovali, tento den totiž proběhly oslavy historicky druhého celosvětového Šmoulího dne. Do Bruselo dorazila 40 vyslanců z 28 zemí z řad celebrit, novinářů, ale i vítězů soutěží. Českou republiku zastupoval reportér Aleš Růžička.

[singlepic id=4707 w=270 h=200 float=right]Středobodem českých oslav se stalo nákupní Centrum Černý Most, kde si děti dosyta užily zábavy, šmoulovatých her a focení s modrými hrdiny. Nechyběla ani projekce prvního filmu Šmoulové a soutěž o lístky na premiéru Šmoulů 2. Úsilí společnosti Falcon (pořadatel akce) bylo odměněno opravdu hojnou účastí, protože si speciální program nenechalo ujít více jak 1000 dětí.

Šmoulové jsou neposedná stvoření, která nedokáží chvíli posedět na místě, tudíž není až tak moc překvapivé, že se vydali prozkoumat krásy Prahy. A kam myslíte, že je jejich krátké nožky donesly? Jejich volba byla jasná, modráskové se rozhodli podniknout „Šmoulí invazi“ na Karlův most.

[nggallery id=34]

 

Jak se slavilo v Moskvě, Aténách, Dublinu, Hong Kongu, Riu de Janeiro, na Velké čínské zdi, v Los Angeles, Londýně či Mexiku si můžete prohlédnout na oficiální stránce celosvětového Šmoulího dne.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací