Eva Burešová nazpívala píseň k filmu Jak přežít svého muže

„This Is How It Goes.“

Podle knižního bestselleru Jak přežít svého muže herečky a spisovatelky Jany Bernáškové vznikl stejnojmenný film, který v kinech uvidíme již za dva měsíce. Tvůrci romantické komedie představili ústřední píseň This Is How It Goes a klip obsahující záběry z filmu. Píseň nazpívala zpěvačka a herečka Eva Burešová.

„Hned když jsem si tuhle písničku poprvé poslechla, zůstala mi v hlavě celý den. Což je důkazem toho, že je dobře napsaná. Působí strašně pozitivně, člověka roztancuje a zároveň si ji hned zapamatuje. Vždycky jsem si přála mít píseň podobného stylu a díky filmu Jak přežít svého muže se mi to podařilo,” svěřila se Eva Burešová.

Autorem písně je hudební skladatel David Solař, který má na svém pracovním kontě celou řadu úspěchů, a to například hit Lenny a Lenky Filipové Samotní nejsme nic, hudbu k seriálům Vyprávěj a Kukačky či k filmům Kozí příběh a Fairplay. Na songu pracoval i držitel Grammy Ondřej Pivec.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací