Alžbeta Ferencová alias Zea promluvila o své roli v seriálu Policie Hvar a natáčení v Chorvatsku

„I v ráji dovolených se občas něco pokazí. A občas vraždí.“

Na televizní obrazovky vstoupil nový komediální krimi seriál Policie Hvar odehrávající se na stejnojmenném ostrově. Tvůrci seriálu tak zavítali do oblíbené dovolenkové destinace českých i slovenských turistů, kde se natáčely i legendární filmy o Vinnetouovi či kultovní Hra o trůny.

Policie Hvar je kriminálka s nádechem prázdninové pohody. Má tu výhodu, že se nemusíme striktně držet procedurálních pravidel vyšetřování, ale naopak můžeme více zapojit humor i dobrodružství. Přitom ale divák stále může celou epizodu luštit kriminalistickou zápletku. Snažili jsme se vytvořit svět, kde se na jednom ostrově sejdou různí lidé různých národností s rozdílným pohledem na mnoho věcí, ale táhnou za jeden provaz, aby v každé z epizod společně odhalili vraha,“ přibližuje seriál kreativní producent a spoluscenárista David Musil.

Děj seriálu nás seznámí s ústřední dvojicí česko-slovenských detektivů, kteří pomáhají objasňovat zločiny českých a slovenských turistů. Vtipného a sarkastického detektiva ze „staré školy“ Michala hraje Jakub Štáfek. Jeho protiklad a kolegyni Ivanu ztvárnila Alžběta Ferencová známá také jako Zea.

Během krátkého rozhovoru Alžběta Ferencová promluvila o své roli a přiblížila nám krásy i náročnost natáčení v Chorvatsku. Herečka navíc prozradila, jestli ji kriminálky baví i v osobní životě. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací