O přežití a titul Survivor Česko & Slovensko 2024 bude bojovat Ornella, Mikýř, Jirešová, Rachel či tanečník Martin Prágr

První část letošních soutěžících je odhalena.

Začátek soutěže Survivor Česko & Slovensko 2024 se nezadržitelně blíží a diváci již netrpělivě vyhlíží, kdo se bude snažit přelstít, přehrát a přežít ostatní soutěžící na ostrově. Mezi fanoušky se objevovaly mnohé návrhy, kdo se drsné reality show zúčastní. Nyní je spekulacím konec, protože byla odhalena první část účastníků letošní řady.

„Na nový ročník se moc těším, protože mám dojem, že s každou další sezonou se posouvá i kvalita hráčů. Takže pokud se v minulé sezoně poměr skutečně kvalitních hráčů blížil polovině, tak věřím, že v té aktuální už jich bude nadpoloviční většina, která bude hrát skutečně naplno, a to mi dělá vždycky radost. Myslím, že to bude pěkný mazec,“ svěřil se moderátor Ondřej Novotný.

Kdo tedy půjde s kůží na trh a nechá otestovat svůj charakter a schopnosti? Na ostrov do Dominikánské republiky opravdu odcestovala Ornella Koktová s cílem ukázat svým dětem, že jejich máma je lvice. Bojovník MMA Samuel Krištofič má v plánu hrát hru na padoucha s tváří medvídka. Kdo poznal Rachel v show Love Island ví, že o drama a zábavu bude postaráno. Na sportovní výzvy se těší komik Martin „Mikýř“ Mikyska. Velkým překvapením jsou bezesporu jména herečka Ivana Jirešová, tanečník Martin Prágr a topmodelka Denisa Dvořáková. Svoje dovednosti předvede i zpěvák a skladatel Sebastian Navrátil, který aktuálně tvoří pár s oblíbenou hráčkou minulé řady, a to Andreou Bezděkovou. Soutěžit budou i influencerka Yenifer Cao, operní pěvec Michael Skalický, studentka Veronika Sandholzová, cestovatel Martin Carev, zpěvačka Adéla Krejdlová, hotelový manager Jack Hamid či zpěvák Jakub Bína.

Survivor Česko & Slovensko 2024 budeme moci sledovat na Voyo od 27. února a o týden později vždy na TV Nova.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací