Dnes startuje Survivor Česko & Slovensko: Soutěžící mají k dispozici 12 kusů oblečení, proběhne i první kolaps

Bitva o titul začíná.

Již dnes večer se na Voyo (a o týden později v televizi) proti sobě poprvé postaví dva kmeny, a to Titáni a Lovci. Cílem jednotlivých hráčů bude vydržet více než 70 dní v drsných podmínkách, přežít, přelstít a přehrát ostatní soutěžící a odnést si titul Survivor Česko & Slovensko a 2,5 milionu korun. Tvůrci prozrazují, že ne všichni hráči se na ostrově dočkají druhého rána.

„Už první díl naznačí, že hrát se letos bude. Uvidíme i kdo je dobrý lhář a nebojí se přelstít. V prvním souboji prověříme, jak dobře je kdo připravený na přežití a jeden z kmenů se ocitne bez ohně. Uvidíme, jak dlouho bez něj budou muset vydržet. Bohužel ne všichni se dočkají na ostrově druhého rána,“ uvedla producentka Adéla Brož.

Diváky každou sezónu zajímá, co všechno mají hráči na ostrově k dispozici. Tento rok byl seznam položek zveřejněn. „Soutěžící mají v divoké přírodě k dispozici pouze dřevo, prkna, palmové listí, termosku, deku, lžíci a vidličku. Vše ostatní si musí vyhrát v soubojích. Na ostrově každý má dvanáct kusů oblečení, a to včetně spodního prádla, ponožek a plavek,“ zněla odpověď organizátorů na tuto palčivou otázku.

Jako každý rok se proti sobě postaví dva kmeny. Kmen Titánů tvoří známé tváře. Vyzve je kmen Lovců, kteří jsou hladoví po vítězství. Své dovednosti i slabosti předvedou podnikatelka Ornella Koktová, MMA bojovník Samuel „Pirát“ Krištofič, módní návrhářka Rachel, komik Martin Mikyska, herečka Ivana Jirešová, tanečník Martin Prágr, topmodelka Denisa Dvořáková, zpěvák Sebastian, infuencerka Yenifer Cao, operní pěvec Michael Skalický, studentka Veronika Sandholzová, cestovatel Martin Carev, zpěvačka Adéla Krejdlová, manažer hotelu Jack Hamid, hasič Filip Křížek, programátorka Nikola Kabátová, Art Director Martin „Bandurko“ Husár, trenérka Jana Zicklerová, streamer Tomáš Rys, auditorka Iva Skupnik, policistka Kristina Alexandra Hrbková či trenér Jakub Bína.

„Oba kmeny jsou velice zajímavé. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Myslím si, že v obou kmenech jsou zajímavé a silné charaktery. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit,“ naznačuje moderátor Ondřej Novotný.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací