Trailer Prázdniny s Broučkem nás zaveze na dovolenou do Chorvatska. Možná

Je čas naladit se na léto.“

Už máte naplánovanou letní dovolenou? Učitel Honza (Lukáš Příkazký) a foodblogerka Monika (Bára Poláková) se vydají na rodinnou dovolenou, a to stařičkým obytňákem Broučkem. Jak jejich putování za letní relaxací dopadne naznačuje první trailer komedie Prázdniny s Broučkem.

V hlavních rolích uvidíme nejen Lukáše Příkazkého a Báru Polákovou, ale i motoristickou raritu v podobě obytného vozu s rokem výroby 1972. Dopravní prostředek pojmenovaný Brouček dal zabrat jak filmovým hrdinům a jejich představitelům, tak i štábu. „Náročné to bylo nejen s ním, ale i v něm samotném. Je potřeba si uvědomit, že je to auto z roku 1972 a tudíž nespolupracuje jako moderní auta. Naštěstí jeden z našich rekvizitářů byl automechanik a Broučka udržoval v kondici i v těch největších vedrech, kdy jsme v něm jezdili se štábem i herci. Pamatuji si jak jsem ležel v alkovně auta s malým monitorem a režíroval v leže celou scénu. Zvukař seděl celou dobu zavřený v malé místnůstce, kde byl záchod a snímal zvuk. Chvílemi bylo natáčení správný punk,“ svěřil se režisér Jiří Matoušek.

V dalších rolích se představí Michal Isteník, Martin Sobotka, Pavel Zedníček, Marie Ludvíková, Patrik Děrgel, Pavel Nový či Tomáš Jeřábek, který se stal před pár dny čerstvým držitelem Českého lva za svůj výkon v seriálu Volha.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 18. dubna 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací