V pořadu Superlov budou o miliony hrát hokejista David Růžička nebo moderátor Martin Severa

Doktor Vševěd, Kalkulátor, Kvízová dáma, Belladonna a Pan Lišák budou táhnout za jeden provaz.

Na televizní obrazovky se vrací speciální verze vědomostní soutěže Na lovu, a to Superlov. V „super verzi“ pořadu usednou vedle sebe Doktor Vševěd, Kalkulátor, Kvízová dáma, Belladonna a Pan Lišák, aby se s nimi mohl utkat jeden statečný. Moderace se opět chopí Ondřej Sokol.

Mezi soutěžícími uvidíme i někdejšího moderátora Televizních novin Martina Severu, hokejistu Davida Růžičku či českého věštce Vlastíka Plamínka. V prvním díle, který se na televizních obrazovkách objeví 23. března, uvidíme i pana Milana z Roudnice na Labem, který do studia dorazil v kiltu a prozradil, že pod ním nemá spodní prádlo. Organizátoři navíc slibují, že soutěžící tentokrát více taktizují a hrají o větší částky.

Sehranější jsou i lovci. „Oproti loňsku se výrazně zlepšil Doktor Vševěd, minimálně chyboval a zrychlil. Naopak mně to tentokrát moc nesedlo. Občas jsem byl rychlý až moc a původní chybnou myšlenku jsem už nedokázal v hlavě změnit. Někdy jsem naopak nevytáhl z hlavy věci, které znám a kolegové pak chybovali. A za co bych si nafackoval? Párkrát jsem začal moc kalkulovat a otázku překombinoval, takže jsem plácnul nesmysl. Diváci se mají na co těšit,“ svěřil se Jakub Kvášovský alias Kalkulátor.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací