Na premiéru filmu Prázdniny s Broučkem přijeli Barbora Poláková a Lukáš Příkazký karavanem

Plavky, ručníky i večerní róby zabalit, vyrážíme za dobrodružstvím.

Plánujete dovolenou? A jaký dopravní prostředek preferujete? Filmová rodinka ve složení Bára Poláková, Lukáš Příkazký, Bára Dragounová a František Sládek se rozhodli k moři vyrazit červeným karavanem po dědovi. A to nejen tam. Stylovým retro karavanem z filmu Prázdniny s Broučkem přijeli i na slavnostní premiéru v centru Prahy.

Za volat červeno-bílého Broučka na čtyřech kolech usedl Lukáš Příkazký a poté pomohl své filmové manželce a dětem vystoupit, aby mohli zamávat a zapózovat všem přítomným fotografům, kameramanům a fanouškům. Poté se k herecké delegaci přidal i režisér Jiří Matoušek, pro kterého jsou Prázdniny s Broučkem prvním celovečerním filmem, pod kterým je podepsán jako režisér i scenárista.

Jak to na premiéře letní komedie vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu i v krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací