Filmové události #15/24: Známe účastníky letošního StarDance, začalo natáčení nové řady Zaklínače

Novinky tu jsou i k sequelu Podfukářů.

Letos bude ve StarDance tančit kuchařka, paralympionik, mistryně světa v bojových sportech, spisovatel, pár zpěváků a několik herců. Čtvrtá sezóna Zaklínače započala svou produkci. Známe obsazení třetích Podfukářů. V traileru se představil animák Transformers Jedna. Ukázku nabídl i mysteriózní thriller Past. Do třetice je tu také spot k dramatu Daddio.

#16/24

Hned na úvod tu máme jednu domácí novinku. I tento rok se dočkáme soutěžního pořadu StarDance. Tvůrci pak v uplynulém týdnu oznámili účastníky 13. řady. Boty tentokráte protančí zpěvačka Lucie Vondráčková, kuchařka a influencerka Chili Ta Thuy, herečka Jana Paulová, herečka Marta Dancingerová, mistryně světa v bojových uměních Martina Ptáčková, herci Filip Blažek a Oskar Hes, paralympionik Jiří Ježek, spisovatel Patrik Hartl a zpěvák Ondřej Ruml. StarDance v novém složení odstartuje již letos na podzim.

(Foto: Česká televize / Marie Anna Baráková)

S přípravami k natáčení své čtvrté řady pak začal seriál Zaklínač. Tvůrci oblíbeného seriálu vzniklého na základě knižní a herní série zveřejnili souhrnné video z prvního čtení scénáře. Ve spotu jsou k vidění všichni představitelé hlavních rolí včetně Liama Hemswortha, který v nové sezóně nahradí Henryho Cavilla v roli titulního protagonisty. Zároveň bylo oznámeno, že následující pátá řada bude finální a završí tak epický fantasy příběh. Kdy bude na Netflixu k vidění čtvrtá sezóna zatím nebylo oznámeno.

Novinky tu jsou i k očekávanému třetímu pokračování filmové série Podfukáři. Tvůrci oznámili jeho herecké obsazení. Ve svých rolích z předchozích dílů se vrátí Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco a Morgan Freeman, po jejich boku se pak objeví nováčci Justice Smith, Dominic Sessa a Ariana Greenblatt. Do kin by měl snímek vstoupit až ke konci příštího roku.

Samozřejmě by to nebyl týden bez trailerů a v jednom takovém se představil animák Transformers Jedna. Klip odhalil počátky Optima Prima a Megatrona na planetě Cybertron, kterou obývají Autoboti a Deceptikoni. Kresleným postavičkám pak ve filmu propůjčí hlasy Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Jon Hamm, Keegan-Michael Key, Brian Tyree Henry nebo Laurence Fishburne. Premiéru má film naplánovanou na letošní říjen.

První ukázka pak také odkryla nejnovější snímek z dílny režiséra M. Night Shyamalana. Jeho mysteriózní thriller Past se točí kolem otce a dcery, kteří spolu navštíví popový koncert, kde si oba postupně uvědomují, že se ocitli uprostřed temné a hrozivé události. Past bude k vidění v kinech už od začátku letošního srpna.

A do třetice tu máme i spot k dramatu Daddio. Ten se zaměřuje na Girlie, která se po příletu na letiště JFK vrací taxíkem do svého bytu na Manhattanu. Po cestě se pustí do řeči s taxikářem Clarkem, jejich rozhovor se však stočí v nečekaně upřímný dialog o mnoha tématech, včetně jejich minulých i současných vztahů, sexu a mocenské dynamiky, ztrát a slabin. Dvě hlavní role si zde zahráli Dakota Johnson a Sean Penn.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací