První klapka seriálu Parťák o umělé inteligenci s Lukášem Příkazkým a Janem Dolanským v hlavních rolích

Jak by to vypadalo, kdyby kriminální případy vyšetřovala umělá inteligence?

To se dozvíme v novém seriálu s pracovním názvem Parťák, který by měla uvést FTV Prima letos na podzim. První klapka padla v bývalé továrně Koh-i-nooru v pražských Vršovicích, kde jsme mohli vidět nejen slavnostní klapnutí, ale i nakrojení dortu androidem Emilem.

Dvojici detektivů hrají Jan Dolanský a Lukáš Příkazký, který je zároveň prototypem umělé inteligence pojmenované EMIL. Aby se jako model U514 x845 mohl Lukáš Příkazký objevit před kamerami, musel podstoupit radikální změnu vizáže, a to odbarvit se na platinovou blond. V šedivém obleku a s kamenným přísným výrazem vypadal Příkazký opravdu jako projekt AI, který se musí chodit pravidelně nabíjet do nabíjecí stanice.

Dalších rolích se chopili Tereza Ramba, Vojtěch Kotek, Miroslav Táborský, Pavlína Mourková či Romana Goščíková, která je zároveň i producentkou. Scénář a režii má na svědomí její manžel Karel Janák. Jak to na slavnostní první klapce, kde proběhlo i nakrojení dortu, přípitek a odhalení umělého těhotenského bříška Romany Goščíkové, vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací