Premiéra dramatu Jedna noc a Vanda Chaloupková a Adam Ernest v hlavních rolích

Jedna noc, jedna rodina a jedna filmová premiéra.

Režisér a scenárista David Laňka otevírá další téma, o kterém se veřejně moc nemluví. Po tragikomedii Spolu s Veronikou Žilkovou, Štěpánem Kozubem a Kamilou Janovičovou se ponoříme v dramatu Jedna noc do světa erotických livechatů a seznámíme se s rodinou, kterou čeká dosud nejtěžší zkouška.

V hlavních rolích, muzikant Adam a jeho žena Eliška, se představí Vanda Chaloupková a Adam Ernest. Mladou herečku můžeme znát ze seriálu Slunečná, filmů Prezidentka či Láska hory přenáší. Během krátkého rozhovoru nám Vanda Chaloupková prozradila nejen to, jaká Eliška je, ale i jak se na roli připravovala. „Nakoukávala jsem si spoustu pornostránek a livestreamů. Žádné slečně jsem teda nezaplatila. Někdy to bylo vtipné, někdy divné a někdy mi to přišlo až moc. Každá ta slečna to má a dělá jinak. Někoho to baví a někdo to dělá z nutnosti. A tam už je ta tíha znát,“ přiblížila studium Vanda. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Ústřední herecká dvojice nemohla chybět ani na slavnostní premiéře. Chaloupkovou a Ernesta doplnil herec Martin Cikán, herečky Kamila Janovičová a Stanislava Jachnická a režisér David Laňka s manželkou. Večerem provázela moderátorka a modelka Iveta Vítová Lutovská.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací