Třináctý ročník StarDance: S kým bude tančit Martin Prágr, Lucie Vondráčková či Filip Blažek?

„Smím prosit?“

Možná právě tato otázka padla na prvním setkání deseti známých osobností se svými tanečními partnerkami a partnery již třináctého ročníku StarDance. S kým bude tančit Lucie Vondráčková, Filip Blažek, Oskar Hes, Martin Prágr či Lenka Nora Návorková? Vyšel vám váš osobní tip?

Každý ročník StarDance má své téma, které nejen danou řadu charakterizuje, ale odráží se i v úvodní znělce. Určitě si pamatuje na chytlavou upoutávku odehrávající se v ulicích města či nahlédnutí do dobře šlapajícího hodinového strojku. Minulý rok všech deset večerů spojila noční obloha. „Letos to bude radost – z tance, z pohybu a také třeba ze společného sledování StarDance. Nový ročník tedy bude veselý, hravý, pestrobarevný, předávající radost, a přitom stále zachováváme eleganci a noblesu. Tedy dva atributy, které jsou se StarDance od začátku spjaté,“ prozradila kreativní producentka ČT Lucie Kapounová.

Hravost třináctého ročníku je vidět i na fotografiích z prvního setkání jednotlivých párů. Známé osobnosti, tanečníci a tanečnice pózovali s pestrobarevnými balonky. A kdo spolu bude trénovat a bojovat o přízeň diváků a poroty?

Organizátoři dnes oznámili, že taneční páry letošní řady StarDance tvoří herec Filip Blažek a Adriana Mašková, herečka Marta Dancingerová a Martin Prágr, spisovatel Patrik Hartl a Tereza Prucková, herec Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková, paralympionik Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková, herečka Jana Paulová a Robin Ondráček, mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková a Dominik Vodička, hudebník Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková, kuchařka Chili Ta a Jakub Mazůch a herečka Lucie Vondráčková a Lukáš Bartuňek.

(Foto: Česká televize / Jaroslav Fikota)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací