Nela Boudová, Tereza Kostková či Josef Dvořák budou opět vystupovat pod Žižkovskou věží

Z kamenných divadel na vzduch.

Hřejivé sluneční paprsky a zvyšující se venkovní teploty naznačují, že se blíží tzv. divadelní prázdniny. Herci sice budou mít „volno“ od hraní v kamenných divadlech, ale mnoho z nich uvidíme vystupovat pod širým nebem. Již pošesté se bude konat Prima Hvězdné léto pod Žižkovskou věží, které přinese 56 žánrově pestrých večerů. Co se bude na zastřešené letní scéně dít, přiblížilo několik oblíbených umělců, a to Nela Boudová, Tereza Kostková, Dagmar Pecková, Josef Dvořák, Ladislav Hampl, Aleš Háma či Sabina Laurinová.

Letošní ročník se ponese ve znamení blížících se 25. narozenin pořádajícího Divadla Kalich. V premiéře se můžeme těšit na představení Návštěva na zabití s Taťjanou Medveckou, Matoušem Rumlem či Sabinou Laurinovou, Dobře rozehraná partie s Barborou Hrzánovou a Radkem Holubem a Což takhle dát si chobotnici? s Karlem Zimou, Davidem Suchařípou či Kristýnou Frejovou v hlavních rolích.

V rámci tiskové konference promluvil i Josef Dvořák, který se vrací s inscenacemi Čochtan vypravuje a S Pydlou v zádech. Herce velmi překvapilo, že i po tolika letech chtějí diváci představení vidět, což mu dělá ohromnou radost. I ostatní herci kvitovali, že je hraní na čerstvém vzduchu velmi baví. Navíc mají příležitost vychutnat si letní noční Prahu a setkat se s přáteli.

Při příležitosti výročí 25 let od otevření Divadla Kalich budou do programu zařazeny i speciální koncerty s názvem Velký muzikálový večer Divadla Kalich, které nabídnou hudební procházku největšími muzikálovými hity divadla od prvního Hamleta po nejnovější Biograf láska.

Jak to na tiskové konferenci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací