Soutěž o tři trička a tři DVD s filmem Jack a obři

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Vylezte po stonku fazole až do oblak s Jackem i vy.

 

Soutěž s filmem G. I. Joe: Odveta nám právě skončila, ale začíná nám další zbrusu nová hra. I tentokrát každý ze tří výherců získá stylové tričko a báječný film na DVD.  A kam se s Červeným kobercem a společností AQS, a.s. – divize Magic Box vydáme tento týden? Nyní zamíříme opravdu vysoko a to až do tajemné země plné obrů ukryté v oblacích, soutěžit se totiž bude o ceny k snímku Jack a obři (na DVD a Blu-ray od 7. 8. 2013).

 

Tři výherci se budou radovat z DVD Jack a obři a trička s motivem filmu:

  • Režie: Bryan Singer[singlepic id=5058 w=320 h=240 float=right]
  • Kamera: Newton Thomas Sigel
  • Hudba: John Ottman
  • Zvukové formáty: česky DD 5.1 / anglicky DD 5.1 NF / rusky DD 5.1 / ukrajinsky DD 5.1
  • Titulky: české, anglické, estonské, litevské, lotyšské, portugalské, ruské
  • Obrazové formáty: 16:9 / 2,40:1
  • Bonusy: vystřižené scény, nepovedené scény

 

Soutěžní otázka zní:

„Kdy se v multikině Premiere Cinemas uskutečnilo pohádkové odpoledne s filmem Jack a obři?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 12. 8. – 18. 8. 2013. Pokud si nevíte rady, podívejte se do archívu článků vztahujících se k multikinu Premiere Cinemas.

 

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

 

[singlepic id=3197 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Jack a obři:Uznávaný režisér Bryan Singer přináší na filmové plátno nový, neobyčejný pohled na pohádkovou klasiku. Snímek Jack a obři vypráví o odvážných kouscích chudého statkářova pomocníka Jacka (Nicholas Hoult), který bezděčně otevře bránu mezi světem lidí a říší strašlivých obrů. Ti se před mnoha staletími, po krvavé bitvě s lidmi, stáhli do svého království daleko v oblacích. Jenže Jackovi náhodou vyroste fazole s obřím stonkem a v moci poražených krvelačných titánů se ocitá jeho milovaná princezna Isabelle. V elektrizujícím velkofilmu plném akčních scén, adrenalinu a dobrodružství pak tenhle nečekaný hrdina dostane příležitost stát se s přispěním velitele králova vojska (Ewan McGregor) legendou.Režie: Bryan SingerHrají: Ewan McGregor, Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Bill Nighy, John Kassir, Eleanor Tomlinson, Ian McShane, Lee Boardman, Warwick Davis, Eddie Marsan, Ewen Bremner, Sam Creed, Ben Daniels, David Frost, Richard Dorton, Ralph Brown

V českém znění: Vojtěch Hájek – Nicholas Hoult (Jack), Anna Suchánková – Eleanor Tomlinson (Isabella), Filip Jančík – Ewan McGregor (Elmont), Otakar Brousek ml. – Stanley Tucci (Roderick), Jaromír Meduna – Ian McShane (král Brahmwell), Tomáš Karger – Bill Nighy (Fallon), Ernesto Čekan – Eddie Marsan (Crawe), Michal Holán – Ewen Bremmer (Wicke), Jaroslav Kaňkovský – Christopher Fairbank (strýc), Petr Gelnar – Tim Foley (otec Jacka), Jitka Ježková – Tandi Wright (matka Isabelly), Ludvík Král – Warwick Davis (Old Ham), Lukáš Hlavica – Craig Salisbury (Erik Veliký) / Alex Macqueen (průvodce), Jiří Balcárek – Ralph Brown (generál Entin), Ladislav Cigánek – Simon Lowe (mnich), Martin Zahálka – Philip Philmar (Cooke), Vladimír Kudla – Cornell John (Fee) / Richard Dixon (malíř), Libor Terš – Angus Barnett (Foe), Pavel Vondra – Andrew Brooke (Fye), Tomáš Gibiš – Ben Daniels (Fumm), Anna Nemčoková – Sydney Rawson (mladá Isabella), Jakub Nemčok – Michael Self

Premiera v ČR: 4. 4. 2013 (Warner Bros)

Na DVD a Blu-ray: od 7. 8. 2013 (Magic Box)

 


Pravidla soutěže o ceny k filmu Jack a obři:

1. Soutěž probíhá v období od 12. 8. 2013 do 18. 8. 2013 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala společnost AQS, a.s. – divize Magic Box.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 12. 8. 2013

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací