Rozkoš přišla do kina podpořit Jitka Rudolfová i Jana Plodková

[singlepic id=6092 w=120 h=120 float=left]Novinářská projekce s tiskovou konferencí proběhla v pražském Atlasu.

 

Závěr roku 2013 je bohatý na české projekty. Minulý týden šla s kůží na trh režisérka Jitka Rudolfová z Jablonce nad Nisou, která se pustila do hledání rozkoše. Každý z nás po něčem touží, je něčím posedlý a snaží se dopídit k vytyčenému cíli. Jinak to nemají ani hrdinové dramatu Rozkoš z uměleckého prostředí. Touží po lásce, po originalitě, po uznání, ale ne všem je souzeno uspět.

Osobitý film již prošel tzv. křtem ohněm. V pondělí 18. listopadu 2013 se v kině Atlas konala novinářská projekce s následnou tiskovou konferencí. Jitku Rudolfovou a štíhlounkou Janu Plodkovou doprovodil na pódium i ležérně oblečený Jan Budař a členové tvůrčího týmu. I když se známá herečka ve snímku proměnila v tmavovlásku, na promítání už dorazila v (pro ni typičtějším) blonďatém účesu.

Než se začtete do recenze Rozkoše, kterou vám přineseme již brzy, můžete si prohléhnout, jak to na „tiskovce“ v zrenovovaném kině Atlas vypadalo. Režisérce, hercům i tvůrcům to moc slušelo, a pokud byste to nevěděli, ani by vás nenapadlo, že i zde řádila letošní povodeň. Jako obvykle, lehkou ochutnávku fotografií naleznete pod článkem a zbytek v obsáhlejším albu na našem FB profilu.

[singlepic id=6161 w=500 h=500 float=center][singlepic id=6162 w=500 h=500 float=center][singlepic id=6163 w=500 h=500 float=center]

 

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací