Sledujte on-line kino IVIO z pohodlí svého domova 24 hodin denně

[singlepic id=7335 w=150 h=150 float=left]Odzvonilo stahování filmů a seriálů „na černo“?
 
 
 
[singlepic id=7336 w=250 h=250 float=right]Ve čtvrtek 13. března 2014 mohli první diváci využít služeb on-line kina IVIO. Tento internetový projekt společnosti Hollywood Classic Entertainment přináší do našich obyvácích pokojů, ložnic i dětských pokojíčků stovky titulů všech možných žánrů. Generální ředitel Martin Paleček tvrdí: „Mění se doba a s ní i distribuční možnosti. Divák chce vidět film a nezáleží mu na médiu.“ Tento novodobý trend a určitá lenost nahrává právě pirátskému stahování, se kterým chce IVIO bojovat. Je jednodušší a levnější sednout k počítači, vyhledat a stáhnout, než si zajít koupit DVD či Blu-ray do obchodu. S tímto nešvarem se snaží bojovat i ambassador projektu, herec a režisér, Jiří Mádl.

[singlepic id=7338 w=250 h=250 float=left]IVIO je unikátní v tom, že spojuje výhody videopůjčovny a kina v jednom úhledném balíčku. Stačí se připojit na internet a ihned máte k dispozici knihovnu plnou filmů a seriálů rozličných žánrů z různých zemí. IVIO se nezaměřuje pouze na populární blockbustery, ale i na artovou tvorbu a snímky, které nejsou k dostání na DVD a jediným možným způsobem, jak se k nim dostat, byla ilegální cesta. IVIO lze již nyní sledovat na počítači, v nejbližší době rozšíří svoji působnost i na tablety či smartphony prostřednictvím přehledné aplikace. Dáváte přednost dabingu nebo originálnímu znění s titulky? IVIO nabízí obě tyto varianty, stačí si jen vybrat.

[singlepic id=7337 w=250 h=250 float=right]Zhruba 70 % databáze on-line kina IVIO lze sledovat zdarma. Tyto tituly jsou vysílány v SD kvalitě, ale musíte se poprat i s reklamami. Pokud si doplatíte 29 Kč na měsíc, reklamy vás nebudou obtěžovat. Toužíte-li po HD kvalitě bez reklam a dalších benefitech, můžete si předplatit prémiový účet, který vás bude stát 39 Kč za den, 99 Kč za týden, 189 Kč za měsíc, 499 Kč za tři měsíce nebo 1999 Kč za rok. Připraveny jsou i speciální tituly a žhavé novinky, které vám budou zpřístupněny za jednorázovou platbu 49 Kč v nižší a 69 Kč ve vyšší kvalitě.

Zaujalo-li vás první on-line kino v České republice, neváhejte a běžte prozkoumat jeho obsáhlou a stále narůstající nabídku na ivio.tv.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací