Půlnoční premiéry filmu Captain America: Návrat prvního Avengera v Premiere Cinemas, CineStar a Cinema City

[singlepic id=2625 w=150 h=150 float=left]Captain America se k nám vrátí v noci ze středy na čtvrtek.

Captain America se opět hlásí do služby. Poté, co prospal několik desítek let v ledu a utkal se s mimozemskou invazí přicházející přímo z nebes, ho čeká tvrdý oříšek. Po boku s krásnou Black Widow změří síly se zákeřným protivníkem, říkající si Winter Soldier. Velký hrdina s charakteristickým kulatým štítem si bezesporu zaslouží řadu půlnočních předpremiérových projekcí v multikinech Premiere Cinemas, CineStar a Cinema City. Místa k sezení tentokrát nabízí i špičkové kino IMAX. Máte již svoje lístky na „půlnočku“ Captain America: Návrat prvního Avengera?

Co: Půlnoční předpremiéra filmu Captain America: Návrat prvního Avengera

Kdy: v noci ze středy 2. 4. na čtvrtek 3. 4. 2014

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

[singlepic id=7531 w=200 h=200 float=center]


Co:Půlnoční předpremiéra filmu Captain America: Návrat prvního Avengera

Kdy: v noci ze středy 2. 4. na čtvrtek 3. 4. 2014

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

[singlepic id=7530 w=200 h=200 float=center]


Co: Půlnoční předpremiéra filmu Captain America: Návrat prvního Avengera

Kdy: v noci ze středy 2. 4. na čtvrtek 3. 4. 2014

Kde: Cinema City ČR a IMAX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

[singlepic id=7529 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7315 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu Captain America: Návrat prvního Avengera:

Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět.

Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi.

Režie: Anthony Russo, Joe Russo

Hrají: Samuel L. Jackson, Stan Lee, Toby Jones, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Sebastian Stan, Chris Evans, Dominic Cooper, Frank Grillo, Robert Redford, Garry Shandling, Chin Han, Maximiliano Hernández, Hayley Atwell, Callan Mulvey, Emily VanCamp, Jenny Agutter, Georges St-Pierre, Alan Dale, Adetokumboh M’Cormack, Lucas Lind, Salvator Xuereb, Bernard White, Lauren Gabbard, Chad Todhunter, Jon Sklaroff, Sage Porter, Brett R. Miller, Paul J. Porter, Thomas R. Baker, Ben Atkins, Roshawn Franklin, Rydell Danzie, Davis Aguila, Travis Allen Bush, Jason Speer

Premiera v ČR: 3. 4. 2014 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací