Soutěž s filmem Všiváci o vstup na slavnostní premiéru

souteze_cerveny_koberec_bannerNenechte si ujít možnost zúčastnit se slavnostní premiéry Všiváků.

Napjatě očekávaný režijní debut Romana Kašparovského Všiváci ve čtvrtek 19. června 2014 vstoupí do českých kin. Film přibližuje příběh dvou bratrů, kteří se s životem a rodinnými problémy perou, jak je v jejich silách. Komediální drama bezesporu zaujme nejen silným příběhem, ale i vynikajícím hereckým obsazením. Na plátně budeme moci spatřit Ondřeje Vetchého, Jiřího Langmajera, Terezu Voříškovou, Jiřího Mádla, Kryštofa Hádka, Ondřeje Malého, Ivu Janžurovou, Andreu Kerestešovou, Tatianu Vilhelmovou a mnohé další. Při příležitosti uvedení Všiváků do kin jsme pro vás ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm a.s. připravili soutěž o vstupenku pro dvě osoby na slavnostní premiéru snímku, která se uskuteční ve středu 18. června 2014 od 20:30 v pražském kině Světozor.

Šťastný výherce získá vstupenku pro dvě osoby na slavnostní premiéru filmu Všiváci za účasti většiny herců a následnou párty, která se uskuteční 18. 6. od 20:30 v kině Světozor v Praze.

soutez_bl_vsivaci_prmVýherce bude kontaktován 17. června 2014 nejpozději do 15:00 prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla.

Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenují bratři, které ve filmu Všiváci ztvárňují Jiří Langmajer a Ondřej Vetchý?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 10. 6. 2014 do 17. 6. 2014 do 8:00. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte ztránku věnovanou filmu Všiváci.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

vsivaci_plakatOficiální synopse filmu Všiváci:

Všiváci jsou rozvětveným příběhem dvou bratrů. Miki (Jiří Langmajer) je špičkový neurochirurg, který se ale utápí se v bludném kruhu operací, alkoholu, milostných avantýr a nevěr. Jeho horkokrevný bratr Ricky (Ondřej Vetchý) se vrátil z české mise v Afghánistánu. Na plné čáře prohrává svůj boj s dluhy i s návratem k normálnímu životu. Navíc pečuje o své dvě dcery – o malou Maty (Rebeka) a dospívající Rózu (Tereza Voříšková). S tím mu pomáhá jeho matka, kterou skvěle ztvárnila Iva Janžurová. S osudy bratrů se pak prolínají příběhy dalších postav – Mikiho kolegy a jeho ženy, Richardova spolubojovníka z Afghánistánu Oldy (Ondřej Malý) a dvou kamarádů Vency a Emana (Jiří Mádl, Kryštof Hádek), které Richard a Olda chtějí využít ve svých plánech na získání peněz.

Režie: Roman Kašparovský

Hrají: Ondřej Vetchý, Ondřej Malý, Jiří Mádl, Kryštof Hádek, Marek Taclík, Jiří Langmajer, Filip Antonio, Aneta Krejčíková, Tatiana Vilhelmová, Tereza Voříšková, Nikol Moravcová, Iva Janžurová, Andrea Kerestešová, Sabina Remundová, Matěj Převrátil

Premiera v ČR: 19. 6. 2014 (Bontonfilm)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Všiváci:

1. Soutěž probíhá v období od 10. 6. 2014 do 17. 6. 2014 do 8:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosován 1 výherce. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 17. 6. 2014 do 15:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů distribuční společnosti Bontonfilm a.s..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 10. 6. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací