Sephora Ladies Night v Cinema City – Sex Tape

cinema-city-nahled-whitePřesvědčte se v Cinema City, že i komedie může být pořádné drama.

Představte si, že si chcete oživit zkostnatělý milostný život, ale ono se to tak trochu zvrtne a pokud nepodniknete ztřeštěné kroky, nejspíše do vaší ložnice nakoukne celý svět. Cameron Diaz (Annie) a Jason Segel (Jay) ve filmu Sex Tape řeší právě tento problém. Jak to dopadne, se můžete dozvědět jako první v předpremiéře, která proběhne v rámci Sephora Ladies Night 12. a 13. srpna 2014 v multikině Cinema City.

Sex_Tape_cc

Co: Sephora Ladies Night v Cinema City s filmem Sex Tape

Kdy: 12. srpna 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Praha – Nový Smíchov


Kdy: 12. srpna 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Forum Nová Karolina – Ostrava


Kdy: 13. srpna 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Brno – Olympia


Kdy: 13. srpna 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Plzeň

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Sephora Ladies Night

Synopse filmu Sex Tape: Sex_Tape_plakat

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? – natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili.

Režie: Jake Kasdan

Hrají: Cameron Diaz (Annie), Jason Segel (Jay), Rob Corddry (Robby), Ellie Kemper (Tess)

Premiera v ČR: 21. 8. 2014 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací