Tři bratři už jsou v kinech a slaví divácký úspěch

tri_bratri_plakatCesta na slavnostní premiéru pohádky Tři bratři vedla po červeném koberci a pod branou z růží.

Tvůrci i herci z pohádky Tři bratři nemají v posledních dnech ani chviličku na odpočinek, protože se plně věnují jeho propagaci. V úterý zavítal režisér Jan Svěrák s otcem a scénáristou Zdeňkem Svěrákem, Zdeňkem Piškulou, Kateřinou Kosovou a Sabinou Rojkovou do pražského kina Atlas, kde proběhla nejen novinářská projekce, ale i krátká tisková konference. Herecké trio prozradilo, s jakými potížemi se během natáčení muselo potýkat. Piškula bojoval s vycpaným jelenem, Kosovou píchla včela a Rojková se dokonce ocitla na pokraji podchlazení.

Již druhý den, tedy ve středu, byly svolány posily a vyrazilo se do Lucerny. Účast byla opravdu hojná. Kdo by si taky nechal ujít chůzi po červeném koberci a slavobránu z růží. Kateřina Kosová zůstala věrná své roli a oblékla nebesky modré princeznovské šaty. Tematické odění zvolil i příjemně naladěný Oldřich Kaiser. Naopak o 180° obrátila Alena Doláková, která nechala ošklivou a protivnou Holenu pouze na plátně a na premiéru dorazila jako krásná a příjemná žena. Na akci jsme se mohli potkat i s Vojtou Dykem a Zdeňkem Piškulou (dva ze tří bratrů), Sabinou Rojkovou (pracovitá Maruška), Lucií Marií Štouračovou (mladinká Červená Karkulka), Jiřím Lábusem (Bába z mokřin), Zuzanou Norisovou (Královna), Ivanou Chýlkovou (Macecha) a mnoha dalšími.

Pokud byste se také chtěli setkat s filmovou delegací, máte šanci. V úterý 19. srpna 2014 proběhne v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí křest knihy Tři bratři, který svoji přítomností podpoří Jan Svěrák, Zdeněk Svěrák, Sabina Rojková, Alena Doláková a Kateřina Kosová. Navíc si již brzy budete moci na Červeném koberci o tři tyto pohádkové tituly zasoutěžit.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci v Atlasu a na slavnostní premiéře v kině Lucerna si můžete prohlédnou ve fotogaleriích na našem oficiálním Facebook profilu.

tri_bratri_01

tri_bratri_02

tri_bratri_02

tri_bratri_02

tri_bratri_02

tri_bratri_02

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací