DVD Hejbejse: Postava snů od Hanky Kynychové je na světě

postava_snuKřtilo se nejen sektem, ale i potem v tělocvičně.

Každá žena sní po dokonalých křivkách. Ovšem nestačí pouze fantazírovat, pro splnění snu musíme něco udělat. I když váš diář praská ve všech, není nic ztraceno. Šestitýdenní program, který naleznete na novém DVD Hanky Kynychové Hejbejse: Postava snů, vás dostane rychle do formy. Stačí, když budete každý den poctivě cvičit 15 – 20 minut a můžete sebevědomě vyrazit na dovolenou či obávaný večírek.

Křest již 18. DVD z edice Hejbejse se nesl nejen ve slavnostním, ale i sportovním duchu. Samotný akt se konal ve Fitness clubu Hanky Kynychové, kde zároveň probíhal i den otevřených dveří. Všichni přítomní tak mohli nejen potrápit těla v sále a na posilovacích strojích, ale stát se i kmotry Postavy snů.

O své křivky dbá spousta známých tváří, není proto divu, že popřát DVD hodně spokojených žen s nově získanou vysněnou postavou přišla celá řádka VIP hostů. Sklenku s šampaňským pozvedla Kateřina Herčíková – Hrachovcová, Lucie Křížková – Váchová, Kristýna Janáčková, Kristina Kloubková, Gabriela Filippi a Gabriela Gunčíková. Chybět samozřejmě nesměli ani pánové. Do fitka zavítal Mirek Šimůnek, Dr. Roman Kufa a starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký. Celou akcí provázela energická Miluška Bittnerová.

Již brzy na našich stránkách odstartuje soutěž o 3 žhavé novinky, DVD Hejbejse: Postava snů. Než tato chvíle nastane, můžete si prohlédnout fotogalerii ze křtu na našem facebookovém profilu.

krest_dvd_postava_snu_01a

krest_dvd_postava_snu_02a

krest_dvd_postava_snu_03a

krest_dvd_postava_snu_04a

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací