Film Bony a klid 2 se ponořil do bublinek a míří do našich obývacích pokojů

krest_dvd_bony_a_klid_2_00Na křtu DVD Bony a klid 2 bylo veselo.

Pamatujete si na kultovní „veksláckou baladu“ z 80. let Bony a klid? Volné pokračování vstoupilo do našich kin letos v květnu. Premiéra se konala ve velkém stylu v Tipsport Aréně Praha a těšila se hojnému zájmu nejen diváků, ale i médií.

Pokud jste promítání v kinech nestihli nebo se chcete znovu podívat na současné praktiky někdejších veksláků, můžete si snímek Bony a klid 2 zakoupit na DVD. Slavnostní křest novinky od Bontonfilmu proběhl v Bontonland Megastore na Václavském náměstí a nenechal si ho ujít režisér Vít Olmer, autorka kostýmů Simona Chytrová a herci Jan Potměšil a Veronika Jeníková.

Celá akce se nesla v přátelském duchu. Čtveřice přítomných rozdávala ochotně úsměvy i podpisy a nebránila se ani vtipnému pózování s filmovými DVD. Vít Olmer dokonce okoštoval šampaňské přímo ze smočeného obalu plastikového disku. Jak to v Bontonland Megastore vypadalo, si můžete prohlédnout v galerii na našem Facebook profilu.

krest_dvd_bony_a_klid_2_01

krest_dvd_bony_a_klid_2_02

krest_dvd_bony_a_klid_2_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací