Pohádková neděle s filmem WINX CLUB – V tajemných hlubinách v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaTentokrát se prostřednictvím Pohádkové neděle podíváme pod hladinu.

WINX CLUB – V tajemných hlubinách, tak zní název animovaného dobrodružství, které zpestří všem klukům i holkám blížící se víkend. Předpremiérová projekce se odehraje 26. října 2014 v rámci Pohádkové neděle v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci i Teplicích. Všechny poslušné děti se mohou těšit i na tombolu o pohádkové dárky a spoustu zábavy.

Co: Pohádková neděle s předpremiérovou projekcí filmu WINX CLUB – V tajemných hlubinách

Kdy: 26. října 2014 od 15:00

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

winx_club_premiere_cinemas

Synopse filmu WINX CLUB – V tajemných hlubinách:winx_club_poster

Winx jsou zpět! Tentokrát se chtějí chopit císařského trůnu a aktivovat ohromnou sílu, omylem však probudí krutou vílu Politeyu, která byla zakletá třemi čarodějkami. Ona je však připravená uzavřít s Winx dohodu. Víla Politeya jim řekne, že proto aby aktivovali trůn je potřeba osvobodit Tritanuse z Oblivionu, ale předtím musí získat životní sílu krále. Winx si okamžitě vzpomněly na Skaje, který je králem Eraklionu a manželem Bloom. Čarodějnice vyráží do Gardenije, kde Bloom a Skáj tráví společné chvíle..

Režie: Iginio Straffi

Premiera v ČR: 30. 10. 2014 (HCE)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací