Kateřina Petrusová servíruje Pekáč buchet

krest_pekac_buchet_obr_00Helena Rytířová, Kristýna Kociánová a Eva Krejčířová zapily Pekáč buchet sklenkou šampaňského.

 

Když se řekne „pekáč buchet“, co se vám vybaví? Budou to vypracované břišní svaly nebo sladká pochoutka? Ruku na srdce, pohled na obě varianty stojí za to. Oblíbená spisovatelka Kateřina Petrusová svůj nejnovější román pro všechny ženy pojmenovala právě Pekáč buchet. Na stránkách knihy budeme sledovat příběh Kláry (redaktorky ženského časopisu a milovnice dobrého jídla) a Matouše (adrenalinového sportovce), kteří mají jasno, který ten „pekáč buchet“ je ten nej.

Na otázku: „Volili byste raději sport, nebo jídlo?“, drtivá většina přítomných v Paláci knih Luxor, kde slavnostní křest publikace probíhal, odpověděla, že jídlo. Jasno měly i kmotry. Spisovatelka Helena Rytířová a herečka Kristýna Kociánová byly rozhodně pro uspokojení žaludku a mlsných jazýčků. Naopak tanečnice Eva Krejčířová si svůj život nedokáže představit bez každodenního protažení těla.

Než byl Pekáč buchet pokropen šumivým sektem, koketovalo se i s myšlenkou, kdo by ztvárnil ústřední dvojici v případném filmovém zpracování. Roli Kláry přiklepla autorka nadšené Kristýně. S výběrem vysportovaného mužského protějšku byl trochu problém. Pokud by byl rozpočet dostatečně štědrý, možná bychom mohli obdivovat i svaly Toma Hardyho. Líbí se vám tato představa?

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

krest_pekac_buchet_obr_01

krest_pekac_buchet_obr_02

krest_pekac_buchet_obr_04

krest_pekac_buchet_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací