Bára Basiková se začetla do detektivky Iana Dachse

krest_kniha_klauni_obr_00Detektiva Michaela Crowa ve spaní straší klauni.

Máte rádi detektivky a zapeklité případy? Spolu s detektivem Michaelem Crowem se můžete vydat po stopách psychopata a zákeřného vraha, který na tváře svých obětí maluje klaunské obličeje. Pokud jste neměli ke klaunům kladný vztah, po přečtení knihy Iana Dachse vám k srdci zřejmě nepřirostou.

Pod záhadným pseudonymem Ian Dachs se skrývá Ivan Hladík, který chtěl tímto způsobem nejen oddělit svoji redaktorskou a spisovatelskou tvorbu, ale i zatraktivnit dílo čtenářům. Pokud by vás zajímalo, která detektivka byla Ivanova první, máme pro vás přesnou odpověď. Byla to Zapomenutá vražda od Agathy Christie a přečetl ji během jedné noci s baterkou pod peřinou.

Křest publikace Detektiv Michael Crow – Klauni se uskutečnil v Paláci knih Luxor a jeho kmotrou se stala známá česká zpěvačka Bára Basiková. Ta se obávala, aby se na akci nedozvěděla, více než by chtěla, protože knihu ještě neměla dočtenou. Její obavy naštěstí byly liché, protože žádné spoilery se nekonaly.

Pokud vás zajímá, jak křest české detektivky odehrávající se v New Yorku vypadá, podívejte se do fotogalerie na našem Facebook profilu.

krest_kniha_klauni_obr_01

krest_kniha_klauni_crow_obr_02

krest_kniha_klauni_crow_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací