Soutěž o dvě vstupenky na projekci filmu Česká pivní válka s ochutnávkou piva

souteze_cerveny_koberec_bannerVychutnejte si originální film o pivu s vychlazeným pivem v ruce.

Češi a pivo patří neodmyslitelně k sobě. Josef, Martin a Laďa nedají na naše pivo dopustit a snaží se ho podporovat a hájit i v éře globalizace. Každý si ovšem zvolil tak trochu jinou cestu. Pokud vás zajímá jakou, určitě si nenechte ujít projekci dokumentárního filmu Česká pivní válka, který nejen poučí, ale i pobaví. Zapojíte-li se do naší aktuální soutěže, můžete získat dvě vstupenky na projekci tohoto snímku, jež se koná ve středu 3. 12. 2014 od 19:30 v Kinokavárně v Brně. Součástí vstupu je i pivo zdarma. Ceny do hry věnovala společnost Evolution Films.

Výherce získá vstupenku pro dvě osoby na projekci filmu Česká pivní válka, která se koná ve středu 3. 12. 2014 od 19:30 v Kinokavárně v Brně (Nám SNP 33). Součástí vstupu je i pivo zdarma.

soutez_bl_ceska_pivni_valka_brno

Výherce bude kontaktován 1. prosince 2014 nejpozději do 18:00 prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla.

Soutěžní otázka zní:

Co udělal bývalý plzeňský sládek JOSEF pro podporu našeho piva?

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 24. 11. 2014 do 30. 11. 2014. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Česká pivní válka.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Česká pivní válka: ceska_pivni_valka_plakat

Svět kolem nás se stále mění. A s ním se mění i naše pivo. Co se skrývá za tradičními pivními značkami v éře globalizace? Co se stane, pokud se tekuté národní dědictví promění v „Eurobier“?

Mnozí lidé věří, že pivo a jeho charakter ovlivňuje život národa více, než si myslíme.

A stále více jich věří, že český pivní průmysl už není český.

Nejen kvůli tomu, kdo ho z velké části vlastní, ale i kvůli tomu, co vlastně vyrábí.

Je to opravdu tak?

A pokud je, co můžeme dělat?

Režie: Jan Látal

Hrají: Josef Krýsl, Ladislav Bureš, Martin Janoušek, Václav Berka, Petr Měrka

Premiera v ČR: 30. 10. 2014 (A-Company Czech)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Česká pivní válka:

1. Soutěž probíhá v období od 24. 11. 2014 do 30. 11. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosován 1 výherce. Výhry do soutěže věnovala společnostEvolution Films, s.r.o..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 1. 12. 2014 do 18:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů distribuční společnosti Bontonfilm a.s..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 24. 11. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací