My 2 ve filmu i na stránkách knihy

krest_knihy_my2_00Plodková a Nosálek jsou „Ti dva“.

Film My 2 režisérky Slobodanky Radun nás rozesměje, rozesmutní, ale i rozněžní. Během 99 minut totiž sledujeme milostný příběh, který rozhodně nepatří k těm klasickým. Třicetiletá Ema (Jana Plodková) utekla od manžela a i s velkým kufrem se jednoho večera zjeví u dveří svého gay kadeřníka Tonyho (Ondřej Nosálek). Jak toto soužití dopadne a co se bude v jednom moderním pražském bytě dít, se můžete právě teď dozvědět nejen v kinech, ale i na stránkách zbrusu nové knihy.

Snímek před oficiální premiérou uvedla na tiskové projekci v kině Atlas jak Slobodanka Radun, tak ústřední herecká dvojice Jana Plodková a Ondřej Nosálek, kterého se nám podařilo i vyzpovídat (Rozhovor s Ondřejem Nosálkem z filmu My 2). O několik dnů později se filmová delegace rozrostla o scénáristku a autorku Radku Denemarkovou a zavítala do pražského knihkupectví Palác knih Luxor na Václavském náměstí, kde byla slavnostně představena a pokřtěna i kniha My 2, která vznikla až na základě scénáře. Pokud se budete chtít o Tonym, Emě a dalších vedlejších postavách dozvědět více, určitě vás tato publikace vycházející v nakladatelství Mladá fronta uspokojí a ukojí vaši zvědavost.

Jak to na projekci v kině Atlas a na křtu v Paláci knih vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogaleriích na našem Facebook profilu.

tiskovka_my2_01

krest_knihy_my2_02

krest_knihy_my2_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací