Soutěž s Homerem, Marge, Bartem, Lisou a Maggie o tři knihy

souteze_cerveny_koberec_bannerVyhrajte kroniku kreslené televizní rodinky Simpsonovi: Rodinná historie.

Víte, že pětičlenná americká rodinka Simpsonovi nás baví již celých pětadvacet let? Toto úctyhodné jubileum neušlo jak tvůrci (Matt Groening) Homera, Marge, Barta, Lisy a Maggie, tak nakladatelství JOTA. Všichni fanoušci kreslených obyvatel Springfieldu se mohou začíst do přes 300 stránek obsáhlé kroniky Simpsonovi: Rodinná historie. Pokud si chcete i vy připomenout, jak to všechno začalo a jakými patáliemi si oblíbená rodinka za ty roky prošla, zapojte se do naší soutěže o tři tyto luxusní knihy, které do hry věnovalo nakladatelství JOTA.

Každý ze tří výherců získá knihu Simpsonovi: Rodinná historie:

  • – původní název: The Simpson Family History
  • – překladatel: Věra Petrášová
  • – počet stran: 304
  • – formát: 240×273
  • – vazba: pevná s přebalem
  • – vydáno: 12. 11. 2014

soutez_obr_simpsonovi_knihy

Soutěžní otázka zní:

„Kdo pokřtil knihu Simpsonovi: Rodinná historie v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 9. 3. do 15. 3. 2015. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte článek Simpsonovi si k 25. výročí nadělili luxusní knížku.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse knihy Simpsonovi: Rodinná historie:krest_simpsonovi_25_let_obr_00

Každá rodinná historie má svůj začátek… takže kde jinde začít? Od prvního piva k první spálené podprsence, od první diskusní soutěže k první schůzce, od maturitního plesu k nedobytnému hradu, od nenechavých rukou k plánům na manželství, od „Dítěte na palubě“ k „Dítěti se zkaženým dechem“ – vše konečně v jediné knížce příjemného formátu. Nostalgické vyprávění, barevné koláže, směsice vzpomínek, pohledy zpět i vpřed, vše, co provázelo zrod naší oblíbené rodiny Simpsonových.

Objemná kniha je naditá obrázky a zaplňuje všechna bílá místa, o kterých jste neměli ani tušení, a tím dává historii rodiny Simpsonových celistvou podobu. Obsahuje unikátní původní záběry z prvních dílů série.

Pravidla soutěže Simpsonovi: Rodinná historie

1. Soutěž probíhá v období od 9. 3. 2014 do 15. 3. 2015 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovalo nakladatelství JOTA, s.r.o..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 9. 3. 2015

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací