Dětské předpremiérové projekce filmu Konečně doma v Premiere Cinemas a dalších multikinech

konecne_doma_plakatV kinech se začne rozvíjet intergalaktické přátelství.

Dejte i vy ruce nad hlavu a přijďte se pobavit při sledování animáku Konečně doma, kdy Zemi obsadí mimozemská rasa. Roztomilý nešika Buvan jménem O se spřátelí s dívkou Tipy a jejím kocourem Čuníkem a společně se pokusí nejen najít její mámu, ale zachránit i celou planetu. Předpremiéra vtipného dobrodružství se odehraje již tento víkend v multikině Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema. Vybraná kina si připravila pro dětské návštěvníky i doprovodný program. Například v Premiere Cinemas na vás čeká oblíbená tombola o pohádkové ceny a dárečky pro kluky i holky.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Konečně doma

Kdy: 22. března 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

konecne_doma_pc

 


Co: Předpremiérové projekce filmu Konečně doma

Kdy: 21. a 22. března 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

konecne_doma_cc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Konečně doma

Kdy: 22. března 2015

Kde: CineStar ČR (kromě CineStar Anděl – Febio)

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

konecne_doma_cs

 

 


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Konečně doma

Kdy: 22. března 2015

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

konecne_doma_gac

Synopse filmu Konečně doma:konecne_doma_plakat

Na naši krásnou modrou planetu dorazili Buvové, což jsou mimozemští vetřelci s mnoha chapadýlky místo nožiček, kteří dosud putovali mezigalaktickým prostorem a hledali pro sebe novou planetu, na které by mohli v klidu a snad i míru žít. Tu jejich původní zničili nepřátelští Gorgové, kteří se na ně z nějakého důvodu naštvali a pronásledují je napříč celým vesmírem. Takto ale nezačíná film o válce světů, ale kouzelná a vtipná animovaná komedie Konečně doma. Mimozemská invaze Buvů na Zemi je celkem vlídná a laskavá – Buvové svůj nový domov začnou předělávat k obrazu svému a začnou tím, že lidi prostě přestěhují do Austrálie, kde jim dopřávají díky své vyspělé buvanské technice velice pohodlný život. Při tomto stěhování jim ale proklouzne mezi prsty holka jménem Tipy, která od té chvíle hledá svou mámu. Tipy má hodně dobrodružnou povahu a kočku, která se jmenuje Čuník. Proč ne, že? Svůj malý domov na Zemi našel i Buvan jménem O, který je tak trochu fialový, strašně upovídaný především hodně přátelský. A proto hned začne připravovat večírek, na který pozve všechny a omylem pošle intergalaktickou pozvánku i Gorgům. Což je opravdu velký průšvih, díky němuž jsou na něj ostatní Buvové hodně naštvaní a někteří by mu chtěli říct i pár slov pěkně od plic. O bere všechna svá chapadýlka na ramena a potřebuje se někam na chvíli schovat, než jejich hlavy trochu vychladnou.

Režie: Tim Johnson

Hrají (hlasy): Ondřej Brzobohatý, Ivana Korolová, Ladislav Cigánek, Vojtěch Hájek, Lucie Benešová

Premiera v ČR: 26. 3. 2015 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací