Pohádková neděle s filmem Čtyřlístek ve službách krále v Premiere Cinemas Olomouc

premiere_cinemas_bilacervenaPohádková neděle se tentokrát odehraje v Třeskoprskách.

Fifinku, Myšpulína, Bobíka a Pinďu znají malí i velcí. Vzácná delegace z Třeskoprsk dorazí tuto neděli do multikina Premiere Cinemas Olomouc prostřednictvím animovaného filmu Čtyřlístek ve službách krále. Chybět nebude oblíbená tombola o pohádkové dárky, spousta zábavy a tentokrát opravdu speciální vstupné díky akci KINO ZA 50 Kč v Premiere Cinemas.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Čtyřlístek ve službách krále

Kdy: 26. dubna 2015 od 14:00

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Za kolik: 50 Kč

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

pohadkova_nedele_olomouc

Oficiální synopse Čtyřlístek ve službách krále:ctyrlistek_ve_sluzbach_krale_plakat

Po více než čtyřiceti letech od zrodu prvního legendárního českého komiksu ČTYŘLÍSTEK (první vydání vyšlo v roce 1969) se chystají oblíbené postavičky Fifi, Myšpulín, Bobík a Pinďa zaútočit i na naše kina v kresleném filmu ze současné i rudolfínské doby pod názvem ČTYŘLÍSTEK VE SLUŽBÁCH KRÁLE. Výtvarníkem je duchovní otec Čtyřlístku Jaroslav Němeček, scénáře se ujali manželé Hana a Josef Lamkovi, režii má Michal Žabka.

Režie: Michal Žabka

Hrají: Petr Nárožný, Martha Issová, Pavel Kříž, Kryštof Hádek, Martin Písařík, Ota Jirák, Tereza Bebarová, Jiří Lábus, Karel Heřmánek, Bohdan Tůma , Ondřej Brzobohatý , Vladimír Brabec, Jan Přeučil, Dalimil Klapka, Tomáš Juřička, Vladimír Javorský, Otakar Brousek st.

Premiera v ČR: 28. 2. 2013 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací