Premiéra filmu San Andreas ve 4DX byla pořádný rachot

san_andreas_2015_plakatZažít zemětřesení na vlastní kůži, to je San Andreas ve 4DX.

Sprška i pořádné roztřesení kůstek v těle čekala na všechny účastníky slavnostní premiéry akčního thrilleru San Andreas s Dwaynem Johnsonem v sále 4DX na Novém Smíchově. Nutno podotknout, že ne všichni návštěvníci věděli, co na ně po usednutí do pekelných sedaček čeká. Idylický úvod s mladou dívkou jedoucí po poměrně poklidné silnici je velmi záhy přerušen pádem do obrovské pukliny v zemi. Nejen řidička, ale i diváci v hledišti tak na vlastní kůži okusili, co takový karambol obnáší. O vyděšený výrazy ve tváři, výkřiky i rozsypaný popcorn rozhodně nebyla nouze.

Malá ochutnávka toho, co takové zemětřesení může napáchat, vyrostla i ve foyer multikina. Trosky, cihly, popadané semafory a převrácené nákupní vozíky utvářely „malebná“ zákoutí, která lákala k fotografování a pořizování stylových selfie. Touha po netradičním adrenalinovém filmovém zážitku přilákala do kina například zpěváka Martina Maxu, herce Zdeňka Piškulu, Filipa Tomsu a Pavla Soukupa či herečky Kristýnu Janáčkovou a Sandru Novákovou.

Jak to na premiéře plné otřesů, větru a vodní tříště vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_san_andreas_obr_01

premiera_san_andreas_obr_02

premiera_san_andreas_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací