Evropská premiéra filmu Terminator Genisys proběhla pod bedlivým dohledem samotného Schwarzeneggera

berlin_premiera_terminator_genisys_obr_00Stroj času, skelet Terminátora, červeně zářící oči, režisér i herci nechyběli na slavnostní akci.

Berlínské Sony Center se otřáslo pod záplavou fanoušků. Konala se tu totiž evropská premiéra akčního sci-fi Terminator Genisys. Nejen obyvatelé hlavního města Německa, ale i nadšenci z blízkého i vzdálenějšího okolí nelenili a přijeli se osobně setkat se svými idoly. A že se bylo na co koukat.

Slavnostní projekci osobně navštívil režisér Alan Taylor spolu s luxusní hereckou delegací. I přes zdravotní komplikace si procházku po červeném koberci nenechala ujít Emilia Clarke, ztvárňující novou a odvážnější Sarah Connor. Nadšeni byli i diváci série Hra u trůny, kde hraje půvabnou Daenerys Targaryen. Společnost ji dělali Jason Clarke (John Connor), Jai Courtney (Kyle Reese) a J.K. Simmons (O’Brien). Zlatým hřebem průvodu samozřejmě nebyl nikdo menší, než bývalý kalifornský guvernér a legenda akčních snímků Arnold Schwarzenegger. Koho v Terminátorovi hraje, snad není nutné připomínat.

Opravdu velké hvězdy ví, komu vděčí za svůj úspěch, proto se celá delegace ochotně zdravila s filmovými nadšenci a rozdávala autogramy jak o život. A ptáte se, jestli to Arnold řekl? Ano, řekl! Hláška „I’ll be back“ prostě nesměla chybět!

Jak to na slavnostní premiéře v Berlíně vypadalo, si můžete prohlédnout v bohaté galerii na našem oficiálním Facebook profilu.

berlin_premiera_terminator_genisys_obr_04

berlin_premiera_terminator_genisys_Obr_01

berlin_premiera_terminator_genisys_obr_02

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací