Filmový projekt NA ŽIVOT bojuje o život

na_zivot_blikacka_startovacBude detektiv Daniel řešit nový případ?
 
 
 
Být mladým tvůrcem není vůbec nic jednoduchého. Každý ovšem musel jednou začít a postupně budovat své jméno. Nezávislá filmová skupina z Olomouce má spoustu nápadů, se kterými by se s vámi chtěla podělit. V současnosti pracují na snímku NA ŽIVOT. Drama okořeněné detektivním podtextem nás seznámí s bývalým policistou Danielem, který si otevřel vlastní detektivní kancelář, kdy jeho služby vyhledávají většinou žárlivé ženy podezřívající svoje partnery z nevěr. Danielův poklidný život ovšem bude brzy pouhou minulostí.

Než soukromé očko Daniel vyrazí do terénu, je potřeba vykonat spoustu práce. Jedním z úkolů je, doplnit rozpočet, jež je potřeba k odstartování naplánovaného natáčení. Tvůrčí tým v čele s režisérem Jiřím Slečkou se proto obrátil na portál startovac.cz, kde prezentuje výše zmíněný projekt a žádá o finanční podporu.

Premiéra snímku je naplánována na přelom roku 2015/2016.
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací