Režisér Tomasz Mielnik s herci Václavem Hrzinou a Berenikou Kohoutovou představil Cestu do Říma pražskému publiku

cesta_do_rima_2015_plakatPřed prázdným rámem se v Lucerně fotografovali herci, tvůrci i pozvaní hosté.

Cesta do Říma má za sebou pražskou premiéru v kině Lucerna. Do stylových prostor dorazila nejen bohatá filmová delegace, ale i spousta nedočkavých diváků. Celovečerní filmový debut režiséra Tomasze Mielnika se totiž může pochlubit nejen obsáhlým, ale i hvězdným obsazením. Hlavního hrdinu, vzorného hlídače v muzeu, který se vydá na scestí, ztvárnil Václav Hrzina. Opustit každodenní rutinu ho přiměla Berenika Kohoutová, jako zrzavá femme fatale. V duchovní komedii dále uvidíme například Ninu Divíškovou, Miroslava Donutila, Igora Chmelu, Tomáše Hanáka, Juraje Herze, Ivanu Uhlířovou, Igora Bareše, Jana Hrabětu, Anitu Krausovou, Danu Batulkovou, Bohdana Karáska, Ernesto Čekana, Johanu Švarcovou, Štepánku Fingerhutovou a mnoho dalších.

Před plátno v kinosále by se samozřejmě všichni herci a herečky nevešli. Navíc, mnozí z nich mají ve snímku jen minimum prostoru. Poděkovat a představit se proto přišla zejména tvůrčí delegace s Václavem Hrzinou a Berenikou Kohoutovou. S ostatními jsme se mohli potkat v prostorách kavárny nebo je zahlédnout, jak pózují před originální foto stěnou.

Jak to na pražské slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Snímek Cesta do Říma bude v průběhu srpna a září promítán v letních kinech v České republice.

premiera_cesta_do_rima_obr_04

premiera_cesta_do_rima_obr_01

premiera_cesta_do_rima_obr_02

premiera_cesta_do_rima_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací