Mezinárodní festival outdoorových filmů se povozí ve vlacích RegioJet

MFOF_2015_bannerZhlédnete Dvě minuty mého života nebo Století Miroslava Zikmunda?
 
 
 
Mezinárodní festival outdoorových filmů se letos uskuteční již potřinácté. Pro někoho je třináctka nešťastné číslo, pro jiné platí pravý opak. Fanoušci outdoorových snímků se tento rok budou rozhodně hlásit do druhé skupiny. Oblíbený filmový festival totiž navázal spolupráci s dopravcem STUDENT AGENCY, konkrétně s vlaky společnosti RegioJet.

Nyní budeme moci nejen pohodlně cestovat za dobrodružstvím, ale během jízdy od 9. října do 12. prosince 2015 ho i prožít. K dispozici bude 20 titulů z letošní festivalové nabídky. „Vybereme ty nejlepší snímky z každé kategorie. Určitě potěšíme všechny příznivce outdoorových aktivit,“ upřesňuje ředitel festivalu Jiří Kráčalík. Těšit se můžeme například na Století Miroslava Zikmunda od režiséra Petra Horkého, příběh legendárního horolezce Jeff Lowe’s Metanoia či sportovní dokument Dvě minuty mého života.
 
 

Co: 13. Mezinárodní festival outdoorových filmů

Kdy: 9. října – 12. prosince 2015

Kde: Více než 40 měst v ČR, SR a Rusku + vlaky RegioJet

Podrobnosti: MFOF
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací