Jan Kraus se uvelebil na červeném gauči v Paláci knih Luxor

cerveny_gauc_kraus_luxor_obr_00Prodej červeného gauče pomůže dětem.

Show Jana Krause patří k nejoblíbenější a nejsledovanější talk show u nás. Na červeném gauči, který je neodmyslitelnou součástí pořadu, si od roku 2010 posedělo téměř 630 hostů. Jmenujme například  Madelein Albrightovou, Petra Čecha, Jiřinu Bohdalovu, Sašu Rašilova a stovky dalších. Léta plynou a po více jak 200 dílech se ze slavné červené sedačky bude radovat nový majitel. V pondělí 28. září 2015 odstartuje dražba, jejíž výtěžek poputuje na konto Nadace Emil podporující mladé handicapované sportovce.

Pokud se chcete do aukce zapojit, můžete si gauč na vlastní oči prohlédnout v přízemí Paláce knih Luxor na Václavském náměstí. Ve čtvrtek 17. září 2015 jsme se navíc mohli i osobně setkat s příjemně naladěným moderátorem a hercem Janem Krausem, který si na vlastní kůži vyzkoušel, jak se na slavném červeném gauči vlastně sedí. „Je velmi pohodlný,“ svěřil se s úsměvem Kraus.

Fotogalerii z dobročinné akce naleznete i na oficiálním Facebook profilu Červeného koberce.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací