Zdeněk Troška nás vezme mezi Strašidla v nové komedii

strasidla_prvni_klapka_obr_00Ve Středočeském kraji budou k vidění hejkalové a další pohádkové postavy.
 
 
 
strasidla_prvni_klapka_obr_01Ve středu 23. září 2015 padla první klapka nové české rodinné komedie Strašidla, která se bude natáčet v interiérech i exteriérech Středočeského kraje – v Lítni, Řevnicích, na zámku Líšno, v lázních Toušeň a v Praze. Do režisérského křesla se posadil Zdeněk Troška, který má na svém kontě nejeden divácky velmi úspěšný snímek. Tentokrát nás vezme do světa nadpřirozených bytostí a pokusí se stylově navázat na slavnou tradici českých trikových komedií, jako je Dívka na koštěti, Jak utopit doktora Mráčka či Adéla ještě nevečeřela.

strasidla_prvni_klapka_obr_02Co myslíte, že se stane, když se pohádkové bytosti střetnou s realitou běžných smrtelníků a budou muset začít chodit do práce a děti do školy? Přesně to potká rodinu hejkala Huga v komedii Strašidla. V nadpřirozených rolích se představí Bronislav Kotiš, Tereza Kostková, Carmen Mayerová, Jiří Dvořák, Sára Sandeva, Nela Řehořová a Petr Šimčák. Ve filmu dále uvidíme Vladimíra Polívku, Terezu Bebarovou, Václava Postráneckého, Annu Polívkovou, Petra Nárožného, Karla Dobrého, Matěje Hádka, Martina Pechláta Petra Čtvrtníčka, Janu Bernáškovou a další.

Premiéra v českých i slovenských kinech je naplánovaná na 18. srpna 2016.

(Foto: Fénix Film)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací