Nasedněte do DeLoreanu a vyrazte na Návrat do budoucnosti 1 a 2 do multikina Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaPřipoutejte se, v multikinech Premiere Cinemas se bude cestovat časem.

Setkání se starými známými vždy potěší. Multikino Premiere Cinemas  a distributor Pannonia Entertainment zvou na obnovenou premiéru jedinečného Návratu do budoucnosti 1 a 2. Aby toho nebylo málo, těšit se můžete i na tombolu a návštěvníci v kostýmech na speciální dáreček. Do pražského Premiere Cinemas dorazí i legendární vůz DeLorean.

Co: Obnovená premiéra filmů Návrat do Budoucnosti 1 a 2

Kdy: 21. října 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

navrat_do_budoucnosti_pc

Oficiální synopse filmu Návrat do budoucnosti:

V kultovním sci-fi filmu Návrat do budoucnosti se hlavní hrdina Marty ocitne díky vynálezu svého kamaráda, šíleného doktora Emmetta Browna v minulosti. Stroj času je zabudovaný v legendárním autě Delorean, který ho přenese do roku 1955, kdy se jeho rodiče teprve coby středoškoláci seznamovali. Martymu se náhodou povede narušit časové kontinuum a pak musí svou chybu napravit, aby se vůbec v budoucnosti narodil.

Režie: Robert Zemeckis

Hrají: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas f. Wilson

Premiera v ČR: 21.10.2015 (Pannonia Entertainment)

Oficiální synopse filmu Návrat do budoucnosti 2:

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat.

Režie: Robert Zemeckis

Hrají: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson

Premiera v ČR: 21.10.2015 (Pannonia Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací