Filmové události #44/15: Martin opěvuje Leonarda,Wick má spoupeře, Rihanna poznává vesmír

BvS_obr_wonder_woman_gal_gadotZpívejme si v remacích!
 
 
Nastražte uši, protože dnes uslyšíte hudbu od Leonarda Bernsteina, rap nepřítele Johna Wicka a napříč prostorem i časem se nese zpěv Rihanny.Hudební ikony slibují většinou něco nového, na rozdíl od mnoha filmařů posedlých remaky Zátahu, Killera nebo jumanji.
 

 
Když mistr vypráví o mistrovi

Společnost Paramount připravila podle zpráv serveru The Hollywood Reporter na základě nové dohody několik filmových námětů, jež natočí režisér Martin Scorsese. V této souvislosti se mluví hlavně o životopise amerického hudebního skladatele Leonarda Bernsteina. Scénář napíše Josh Singer (WikiLeaks, Spotlight).

Pomáhat, chránit a blokovat kino

Newyorští policisté vyzvali k blokádě filmů režiséra Quentina Tarantina. Stalo se tak poté, co slavný filmař podpořil  zdejší demonstrace proti policejní brutalitě. Akci velmi ublížilo, že se konala několik dní po zabití důstojníka Randolpha Holdera.

Ohluchne Wick ze zpěvu?

Rapový zpěvák Common (Noční běžec) se objeví v pokračování akčního thrilleru John Wick coby hlavní protivník titulního hrdiny (Keanu Reeves). Jeho postava je popisována jako vedoucí bezpečnosti pracující pro šéfa gangsterské organizace.

Zátah: Pozdržení

Americký remake indonéského thrilleru Zátah: Vykoupení přišel jak o režiséra Patricka Hughese, tak o herce Taylora Kitsche. Pokud se nějaká z nekonečných předělávek jednou nezdaří, mohli bychom to skromně oslavit.

Asijský zabiják pro Američany

Čínský režisér John Woo chce jako příští projekt natočit remake vlastního filmu Killer z roku 1989. Nájemný vrah Jeffrey se v něm ukázal jako dobroděj, když vzal poslední zakázku, aby navrátil zdraví ženě, již téměř připravil o zrak.

Ropa za machinace

Bena Kingsleyho spojí s mladým kolegou Joshem Hutchersonem drama Backstabbing for Beginners podle stejnojmenných memoárů Michaela Soussana. Mladý zaměstnanec programu Spojených národů Ropa za potraviny (Josh Hutcherson) začíná jako naivní zelenáč, ale rychle proniká do intrikářských tajů systému, když se prodírá politikou a sleduje svého šéfa (Ben Kingsley).

Miss Galaxie

Pokračování marvelovských Strážců Galaxie pomůže k úspěchu i krása Kanaďanky Pom Klementieff (Oldboy) v roli superhrdinky Mantis, tedy Kudlanky. Uvidíme, možná zastíní i Gamoru.

Wonder Boyfriend

Chris Pine se skutečně objeví ve Wonder Woman. Do jeho Steva Trevora se zamiluje nejslavnější superhrdinka (Gal Gadot) a určitě jej zachrání ze spárů mnohých příšer.

Láska je pro zlé blázny

Sebevražedný oddíl nejenže pro jednou ukáže superpadouchy v lepším světle, ale navíc jim dovolí prožít lásku, dokonce i její trojúhelník. Harley Quinn (Margot Robbie), pomocnice Jokera (Jared Leto) se podle náznaků Willa Smitha (představitel Deadshota) snaží odstřihnout od svého šéfa a právě v Deadshotovi najde určité zalíbení…

Sladký hlas budoucnosti

Zpěvačkoherečka Rihanna se již objevila ve sci-fi Bitevní loď a s kresleným mimozemšťanem se skamarádila v Konečně doma. Nyní bude patřit k významným postavám komiksové space opery Valerian režiséra Luca Bessona.

Dobyvatelé ztracené série

Indiana Jones nebude přeobsazován jinými herci. Alespoň to tvrdí producent Frank Marshall, podle něhož se slavný archeolog v podání Harrisona Forda nevydá stejnou cestou jako britský špion James Bond. Případný pátý díl jeho dobrodružství možná přebere jiná postava, ovšem žádné definitivní plány zatím pravděpodobně neexistují.

Kdo původně hrál o monopol

Desková hra Monopoly neinspirovala natáčení pouze jednoho, nýbrž dvou filmů. Kromě dlouhodobě připravované rodinné komedie můžeme díky producentovi Peteru Sarafovi počítat i s částečnou adaptací knihy Monopolists: Obsession, Fury and the Scandal Behind the World’s Favorite Board Game od Mary Pilon. Autorka popsala vznik hry, jejíž předlohou byla The Landlord’s Game – interaktivní varování před koncentrací půdy v rukou monopolistů.

Královský medvědář neodchází

Režisér a scénárista Paul King se ujme i sequelu svého pohádkového majstrštyku Paddington. V mluvícího medvídka žijícího uprostřed britské domácnosti vkládají tvůrci velké naděje a počítají s dlouhodobou franšízou.

Tajné identity Strážců

Navzdory původním zprávám neponesou členové týmu Strážci vesmíru jména protagonistů ze začátku seriálu. Nový Červeny ranger se bude jmenovat Callum Oliver, růžovou nosí Priya Patel, v modré barvě si sílu dinosaurů přivlastní Brian Olson, pod černým oblekem se skrývá Oscar Fernandez a pod žlutým Teyana Jones.

Džungle pod stromeček

Remake fantasy Jumanji vnese napětí do vánočních svátků příštího roku. Magickou hru sloužící jako brána do jiného světa si děti v USA rozbalí 25. prosince 2016.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací