Filmy z Dánska, Finska, Švédska, Norska a Islandu budou k vidění na Scandi II

severska_filmova_lekce_2016_plakatAbsolvujete druhou Severskou filmovou lekci?

I začátek roku 2016 bude patřit nahlédnutí do kinematografie severských zemí. Film Europe Media Company si pro nás tentokrát připravila tzv. horký severský koktejl filmů z Dánska, Finska, Švédska, Norska a Islandu. Těšit se můžeme na osm premiér a šest předpremiér.

Zahajovacím snímkem druhého ročníku Severské filmové lekce se stane 13. ledna 2016 trochu kontroverzní komediální mysteriózní drama O kuřatech a lidech dánského režiséra Anderse Thomase Jensena.

Dále v rámci Scandi II v kinech uvidíme komediální romantické drama O koních a lidech, akční komediální drama Boj sněžného pluhu s mafií, drama Vyšší moc, komediální drama Holub seděl na větvi a rozmýšlel o životě, drama 1001 gramů, dobrodružný rodinný film Akce Arktida, dobrodružné fantasy Dcera čarodějky, thriller Druhá šance, rodinou komedii Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdicí prášek, komedii Mrzout, akční komedii Norský nindža, katastrofické drama Vlna a v neposlední řadě komediální drama Zde Harold o svérázném únosu šéfa nábytkářského gigantu IKEA. Kromě toho je pro nás připraveno 41 VOD titulů na portálech O2 a 45 snímků v prémiové televizi Film Europe Channel.

Co: 2. Severská filmová lekce Scandi

Kdy a kde:

13. – 19. ledna 2016 Česká republika

20. – 24. ledna 2016 Slovensko

Podrobnosti: Scandi

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací