Ladies Nights Cinema City – Rumový deník / The Rum Diary

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left] Přijďte si do Cinema City vypít láhev rumu.

 

Prosinec je i přes svou hektičnost poměrně sladkým měsícem. Vánoční cukroví, bonbony, ale i okolní krajina zasypaná vrstvou práškového cukru. Jednomu se toho cukrkandlu může už i zajíst. Co si dopřát něco ostřejšího? Je libo Láhev rumu s Johnnym Deppem? Kromě Johnnyho se můžete těšit i na tváře, jako jsou Aaron Eckhart, Richard Jenkins, Amber Heard, Michael Rispoli a Giovanni Ribisi. Dejte na chvíli vale pohádkám útočícím ze všech televizních obrazovek, sbalte svoji nejlepší kamarádku a vyražte si užít dobrodružnou, ale i trochu dramatickou Ladies Nights do Cinema City. Na putování Karibikem se můžete vydat 6.12. 2011 v Praze a 7.12. 2011 v Brně vždy v 18:30.

 Vstupenky si můžete koupit na pokladnách multikin Cinema City Nový Smíchov a Olympia od 21.11. 2011.

Cena vstupenky:[singlepic id=1540 w=320 h=240 float=right]

Praha – Nový Smíchov

– 189 Kč

Brno – Olympia

– 159 Kč

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Ladies Nights

 

Oficiální synopse:

[singlepic id=1541 w=256 h=192 float=left]Rok 1960. Paul Kemp (Johnny Depp) je novinář na volné noze píšící pro krachující plátek kdesi v Karibiku. Chce si vydobýt své místo na slunci, čím více se ale snaží, tím menší úspěch má. Ze ztroskotanců, kteří se kolem něj neustále pohybují, si za nejlepšího přítele zvolí toho nejspolehlivějšího – láhev rumu.

 Film byl natočen podle stejnojmenné knihy Huntera S. Thompsona.

 

 

 

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací