Hanka Kynychová a její VIP hosté odstartovali cvičební tour Pohyb pomáhá

pohyb_pomoci_blikacka_plakatProjekt Policie ČR „Zkus to říct“ podpořili Leona Machálková, Ivana Jirešová, Kristýna Janáčková, Jana Adamcová i Filip Jankovič.
 
 
 
Hanka Kynychová nezahálí a kromě podpory dětí z dětských domovů se rozhodla podpořit i ženy, které zažily nebo zažívají domácí násilí a stala se tváří preventivní kampaně projektu Zkus to říct, kterým se Policie ČR snaží poukázat na to, jak důležitá je prevence domácího násilí a násilí uplatňovaného na ženách.

Vzhledem k tomu, že všichni Hanku známé jako cvičitelku, nikoho proto nepřekvapí, že se tímto směrem ubírá i její pomoc. Na první jarní den odstartovala v Kongresovém centru Praha její cvičební tour Pohyb pomáhá.  „Chceme poukázat na problematiku, chceme sdělit, kam se oběti mohou obrátit nebo jak můžete pomoct kamarádce, které se takové příkoří děje, anebo třeba některým ženám pomůžeme pochopit, že to co se děje u ní doma, je domácí násilí,“ přiblížila akci plnou pohybu a podpory Hanka Kynychová.

Její úsilí a snahu pomoci ženám, které sbírají odvahu vymanit se z nešťastného vztahu nebo si vůbec uvědomit, že vše není takové, jaké by mělo být, přišlo i mnoho slavných žen a jeden muž. Leona Machálková, Ivana Jirešová, Kristýna Janáčková, Jana Adamcová a Filip Jankovič pevně stojí za Hankou, která má bohužel i osobní zkušenost. „Doma pro nás bylo násilí tabu. Maminka nám dávala pohlavky jen za známky. Jsem tady proto, že Hanka je moje dobrá kamarádka, tak jsem ji přišel podpořit. Navíc to, co zažila, muselo být strašné,“ svěřil se Filip.

Cvičební tour Pohyb pomáhá se nyní přesune i do dalších měst – 2. 4. v Rakovníku, 3. 4. v Domažlicích a zakončena bude 16. 4. v Brně, kde si ženy budou moci nejen zacvičit (Hančiny patentované fitness programy Postava snů, Pevný zadek a Břišní pekáč), ale i vyslechnout si přednášky a promluvit si o daném tématu.

Jak to na dobročinné akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací