Pohádková neděle s projekcí filmu Uuups! Noe zdrhnul… v Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

premiere_cinemas_bilacervenaZjistěte, jak to vlastně bylo s Noemovou archou.

Příběh o Noemově arše zná snad každý dospělý člověk. Ale jak jsou na tom naše děti? Pro ty nejmenší je připravena pohádka Uuups! Noe zdrhnul… Animák plný barviček a zvířátek se vrací 3. dubna 2016 do multikina Premiere Cinemas Olomouc a Teplice v rámci speciální Pohádkové neděle s dárečky a tombolou.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Uuups! Noe zdrhnul…

Kdy: 3. dubna 2016

Kde: Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Uuups_Noe_zdrhnul_poster

Synopse filmu Uuups! Noe zdrhnul…:Uuups_Noe_zdrhnul_poster

Je konec světa! Blíží se obrovská povodeň, dostatečně velká na vyhubení veškerého života na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea na ní omylem nejsou. Pravé dobrodružství tak pro ně teprve začíná. Při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci nejen lstivé nepřátele, ale také najít nové kamarády a uvědomit si, na čem v životě skutečně záleží. Podaří se navíc zachránit Finíkovi život svého otce a zajistit sympatickým Raťafákům místo na arše?

Režie: Toby Genkel, Sean McCormack

Premiera v ČR: 20. 8. 2015 (Bohemia Motion Pictures)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací