Na multikina Premiere Cinemas zaútočí Predátor

premiere_cinemas_bilacervenaArnold Schwarzenegger opět napne svaly jako major Dutch.

Distribuční společnost Pannonia Entertainment pokračuje ve své jízdě a vrací do kin legendární díla. Tentokrát se zaměřila na muže, jenž se proslavil jedním z největších bicepsů na světě, skolil nespočet padouchů, zachránil desítky žen a stal se legendárním akčním hrdinou. Řeč není o nikom menším než o Arnoldu Schwarzeneggerovi a jeho nezapomenutelném akčním hitu Predátor. Multikino Premiere Cinemas ho uvede v úterý 12. dubna 2016 v rámci sekce  Premiere Extra.

Co: Projekce filmu Predátor – Premiere Extra

Kdy: 12. dubna 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu Predátor:predator_plakat_pc

V dubnu uvádíme další kultovní film, tentokrát jde o akční klasiku, která se stala legendou svého žánru. Arnold Schwarzenegger má jako major Dutch v Predátorovi vcelku rutinní úkol, vysvobodit několik amerických vojáků ze zajetí partyzánů uprostřed džungle. Nakonec se ale musí utkat s daleko tajemnějším a nebezpečnějším nepřítelem. On i jeho muži čelí děsivému mimozemšťanovi, který postaví americké hrdiny poprvé v životě před opravdový strach.

Predátor je dokonalým filmem hlavně díky napětí a houstnoucí atmosféře, kterou parádně dotváří tušený a neostrý mimozemšťan, toho však v celé kráse uvidí divák až v závěrečné scéně.

Režie: John McTiernan

Hrají: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham, Richard Chaves, R. G. Armstrong, Shane Black, Kevin Peter Hall, Sven-Ole Thorsen

V kinech ČR od: 1. 4.2016 (Pannonia Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací