Slavnostní premiéra filmu Jak básnící čekají na zázrak proběhla pod lékařským dohledem

jak_basnici_cekaji_na_zazrak_plakatPavel Kříž alias Štěpánek s režisérem Dušanem Kleinem nakrojil obří dort.

Fanoušci a fanynky Štěpánka z filmové série se dočkali dalšího pokračování s názvem Jak básnící čekají na zázrak. Všichni znalci předchozích pěti dílů ví, že Štěpánek je nejen romantik píšící básničky, ale zejména svědomitý lékař. Proto bylo více než očekávatelné, že se slavnostní premiéra, která se konala v pražském kině Lucerna, odehraje pod bedlivým, ale laskavým dohledem krásných sestřiček a milých doktorů.

Hosté slavnostní premiéry se radovali nejen z projekce, ale i z chutného překvapení, a to dortu s filmovým plakátem Jak básníci čekají na zázrak, který osobně nakrojil režisér všech šesti filmových „Básníků“ Dušan Klein. Sekundovali mu scénárista Ladislav Pecháček, herci Pavel Kříž, Denisa Nesvačilová, Linda Rybová, Filip Antonio, Markéta Hrubešová, Miroslav Táborský či psychiatr Jan Cimický.

Slavnostním slovem, bez kterého by se premiéra nemohla obejít, provázel moderátor Leoš Mareš. Na podium před plátno se postupně natěsnala opravdu bohatá tvůrčí a herecká delegace. Pokud dumáte, jak to bude se Štěpánkem dál a jestli vzniknou sedmí básníci, máme pro vás odpověď. Když se mikrofonu chopil Josef Somr, tak na toto téma zavtipkoval, že další díl se bude odehrávat v krematoriu.

Fotogalerii ze slavnostní premiéry snímku Jak básníci čekají na zázrak naleznete na našem oficiálním Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací