Pohádková neděle s projekcí filmu Malý dráček v Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

premiere_cinemas_bilacervenaDo multikina Premiere Cinemas přiletí Dráček Kokosáček.

Dračí ostrov je plný pozoruhodných tvorů. Žijí tu i Kokosáček s Oskarem. Kamarádi, kteří se tak trochu vymykají dračím standardům a vlastnostem. Jakmile ale rodný ostrov začne ohrožovat sopka, musí jít malicherné spory stranou. Pohádková neděle s projekcí animáku Malý dráček proběhne v neděli 17. dubna 2016 v multikině Premiere Cinemas v Olomouci a Teplicích.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Malý dráček

Kdy: 17. dubna 2016

Kde: Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

maly_dracek_pc

Synopse filmu Malý dráček:maly_dracek_plakat

Dráček Kokosáček a jeho kamarád Oskar se narodili na Dračím ostrově, ale jsou jiní než ostatní. Kokosáček je létající drak, který nelítá a Oskar je drak masožravec, který se stal vegetariánem. Společně s vynalézavou dikobrazicí Matildou musí zachránit ostrov před nebezpečnou sopkou, která se po letech najednou probudila. Bude to ale možné jenom tehdy, pokud draci všech velikostí a barev uzavřou mezi sebou mír a spojí síly k záchraně jejich nádherního ostrova.

Režie: N. Wels, H. Weiland

Premiera v ČR: 6. 8. 2015 (Mirius FD)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací