Týden čínského filmu odstartoval Knihou lásky / Finding Mr Right 2 od Xiao Lu Xue

Červený koberec - filmy, kino, zábava, foto: www.cervenykoberec.czVlastina Svátková, Zdeněk Podhůrský a mnoho dalších hostů zhlédlo v Číně velmi úspěšnou romantickou komedii.

 

Česká republika je oblíbeným místem zahraničních produkcí, a to nejen ze sousedních zemí či Ameriky, ale dokonce i z Číny. Filmoví fanoušci bezesporu zaznamenali natáčení osmidílného velkoformátového seriálu Poslední vízum s Janem Révaiem, Vlastinou Svátkovou, Kateřinou Sokolovou či Natálií Germani v Praze, Liberci, Plzni a v dalších českých lokacích. Steve Lichtag ze společnosti Twin Star Film prozradil, že abychom nebyli pouze svědky práce, ale i výsledků, vznikl několikadenní filmový festival Týden čínského filmu. V multikině CineStar Anděl se proto bude až do 11. listopadu 2016 v podvečer promítat vždy jeden celovečerní čínský film.

Ochutnávka čínské produkce slavnostně odstartovala úspěšnou romantickou komedií Kniha lásky (Finding Mr. Right 2), kterou osobně uvedla režisérka Xiao Lu Xue. „Dobrý večer vážení přátelé z České republiky. Je to podruhé, kdy jsem v České republice. Poprvé jsem tu byla čistě jako turistka a v té době jsem si nepředstavovala, že podruhé tu budu se svým filmem, který můžu ukázat vám, divákům,“ přivítala se s publikem v sále Xiao Lu Xue. Dále budeme moci vidět nejen v Praze natáčený To místo známe jen my, ale i Lov na příšery, Dobytí Tygří hory či Tygr a drak: Meč osudu.

 

Co: Týden čínského filmu

Kde: Multikino CineStar Anděl sál č. 12

Kdy: od 6. do 11. listopadu 2016

Program:

7. 11. 2016 Tygr a drak: Meč osudu (Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny)
8. 11. 2016 Lov na příšery (Monster Hunt)
9. 11. 2016 Dobytí Tygří hory (The Taking of Tiger Mountain)
10. 11. 2016 To místo známe jen my (Somewhere Only We Know)
11. 11. 2016 Tygr a drak: Meč osudu (Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny)

Jak to na zahajovací projekci Týdne čínského filmu vypadalo, si můžete prohlédnou i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací